čtvrtek 6. září 2018

Pánev i premium stone

Masivní pánev s unikátním antiadhezním povlakem, pokrmy se na zvrásněném povrchu s charakterem neleštěného přírodního kamene propékají rovnoměrně, bez připal. Tescoma i-PREMIUM Stone 28cm od 9Kč - Heureka. Existuje mnoho druhů pánví, ale jen jedna umí steaky a další speciality připravit s dokonale rovnoměrně opečeným povrchem – představujeme pánev s charakterem přírodního neleštěného kamene i-PREMIUM Stone.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. V obchodech si jí zcela jistě všimnete hned na první pohled díky jejímu neotřelému vzhledu přírodního kamene.


Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost. U této pánve nesmíte používat kovové náčiní , jinak by jste mohli povrch poškodit, proto používejte dřevěné , nebo plastové. Pánev s kamenným povrchem. Je to nejlepší pánev, co jsem doposud měla.


Je opatřena špičkovým nepřilnavým povlakem se zvrásněnou strukturou a charakterem neleštěného přírodního kamene. Palačinka se během přípravy nedotýká povrchu pánve celou svou plochou, ale spočívá na velkém množství malých vyvýšených bodů a smaží se bez připalování a rovnoměrně. Pvrch je zvrásněný s charakterem neleštěného přírodního kamene a díky tomu se suroviny propékají rovnoměrně, bez připalování a zachovávají si svou přirozenou chuť.


Pokrmy se na speciálně strukturovaném povrchu pánve nepřipalují. Tak jestli máte někdo zkušenost-ať pozitivní, nebo negativní, tak mi, prosím, napište. Pvrch je zvrásněný s charakterem neleštěného přírodního kamene a díky tomu se suroviny propékají rovnoměrně, bez připalování a zachovávají si svou přirozenou chuť. Masívna panvica s unikátne zvrásneným antiadhéznym povlakom s charakterom nelešteného prírodného kameňa, pokrmy sa na špeciálne štruktúrovanom povrchu panvice nepripaľujú, prepekajú sa rovnomerne a zachovávajú si svoju prirodzenú chuť i šťavnatosť. Hluboká pánev ve stylu WOK je to ideální pro vaření asijských pokrmů.


Kvalitně a pohodlně zpracovaná rukojeť zajišťuje dobrou ergonomii a snadné zacházení. Výhodou je taky možnost umývání pánve v myčce. V čem je pánev i-PREMIUM Stone výjimečná? Speciální zvrásněný nepřilnavým povrch, díky kterému jsou maso a. Propečení je tak rovnoměrnější a bez ploch. Panvica i-PREMIUM Stone ø cm.


V ČEM JE PÁNEV I-PREMIUM STONE VÝJIMEČNÁ? Revoluční pánev s 3D povrchem pro výbornou přípravu steaků, ryb, ale i obyčejných palačinek. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze Tescoma. Masivní pánev s unikátně zvrásněným antiadhezním povlakem s charakterem neleštěného přírodního kamene, pokrmy se na speciálně strukturovaném povrchu pánve nepřipalují, propékají se rovnoměrně a zachovávají si svou přirozenou chuť i šťavnatost.


Pánev i premium stone

Zkušenosti s pánví i-premium stone už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Výrobek je vhodný do myčky nádobí. Okraj je velmi nízký, takže je zpočátku potřeba se naučit odhadnout množství těsta , které na pánvičku lijete, aby těsto nebylo až úplně ke krajům, případně nepřeteklo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky