úterý 25. září 2018

Hrnec concept

Multifunkční hrnec - ECG MH 1VARIO - digitálních nastavení: fondue, pomalé vaření, dušení, smažení, vaření, fritování, grilování, zapékání, vaření v páře - Nastavení. Tradiční český elektrický pečící hrnec umí nejen péci a zapékat, ale i dusit, smažit, grilovat, ohřívat i rozmrazovat a rozpékat. Připravíte v ní všechny druhy masa, zeleninu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Hrnec concept

Inovativní multifunkční hrnec značky Concept vám dodá inspiraci pro vaření na celý týden. Celkem sedm druhů přípravy pokrmů totiž dokáže pokrýt každodenní nároky na vaření. A přitom bude stačit jediný přístroj.


Mimo funkčnosti po stránce přípravy pokrmů je ale tento. Pravděpodobně však v důsledku takto vysokého příkonu není tento hrnec vhodný pro pomalé vaření, neboť dochází k. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Polévku, brambory, těstoviny, rýži i třeba ovocné nebo houskové knedlíky zvládne multifunkční hrnec Concept uvařit.


Hrnec concept

Hrnec 7xje vybavený mřížkou, která vám umožní jeden z nejzdravějších způsobů přípravy pokrmů - vaření v páře. Společnost Jindřich Valenta – Concept patří mezi přední výrobce a dodavatele domácích elektrospotřebičů. Bohatou úrodu ze zahrádky zpracujete s hrnci na zavařování raz dva. Vyberte si ten pravý na FAVI.


Jen u nás najdete desítky produktů z vašich oblíbených e-shopů na jednom místě. Spotřebič, který umí smažit, vařit, grilovat, dusit, vařit v páře, opékat, připravovat fondue, fritovat, fungovat jako pomalý hrnec a hlavně: upéct bábovku. Nebudete potřebovat pánve, hrnce, gril, fritovací hrnec , parní hrnec ani troubu. Ušetříte místo v kuchyni i peníze.


Pro snadnou údržbu je plně rozebiratelný a je velmi úsporný na prostor v kuchyni. Jak vybrat elektrický multifunkční hrnec. Jeho výběru byste proto měli věnovat značnou pozornost. Elektrický multifunkční hrnec nekupujete každý den.


Pokud výběr nepodceníte, dáte pozor na to, aby měl vše, co potřebujete, stane se z něj opravdu všestranný pomocník, kterého v kuchyni jen tak něco nenahradí. Parné hrnce, tlakové hrnce, ryžovary a elektrické hrnce predstavujú pomocníkov v kuchyni, ktoré ocení nejedna gazdinka. NIelenže uľahčia prípravu jedál, ale pomôžu ich svojimi funkciami priviesť do dokonalosti. Spotřebič, který umí upéct bábovku, smažit, vařit, grilovat, dusit, vařit v páře, opékat, připravovat fondue, fritovat a fungovat jako pomalý hrnec.


Skvěle vám nahradí pánve, hrnce, gril, fritovací hrnec , parní hrnec či troubu. Díky tomu ušetříte spoustu místa v. Celkem osm druhů přípravy pokrmů totiž dokáže pokrýt každodenní nároky na vaření. WOLL Concept plus IND hrnec s multif. Hrnec zastoupí i fritovací hrnec , parní hrnec , hrnec na vaření rýže, gril a pánev. Součástí příslušenství je forma, ve které můžete upéct chleba, dezert nebo uvařit paštiku a mřížka pro vaření v páře.


K vakuování potravin pro přípravu Sous Vide doporučujeme vakuovačky Concept. Multifunkční hrnec zapneme na program FRY, nalijeme olivový olej, vložíme maso, osolíme, opepříme, maso otočíme, přidáme nakrájenou cibuli, zavřeme víko, necháme minut opékat. Po uplynutí doby otevřeme víko, přidáme kešu oříšky, zalijeme vodou, vínem, zapneme na minut STEW. Tato česká značka se zabývá výrobou elektrospotřebičů.


Hrnec concept

Postupem času se značka Concept usadila také na Slovensku, Polsku a dalších evropských zemích. Kromě pomalých hrnců vyvíjí spolehlivé varné desky. Díky nepřilnavému povrchu se pokrmy nepřipálí, v kuchyni zabere jen minimum místa a lze jej umývat v myčce nádobí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky