středa 5. září 2018

Philco ptl 1302

Vnitřní LED osvětlení chladničky zajistí komfort při ukládání potravin. Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product. Přihlásit k odběru novinek.


Ročne spotrebuje solídnych kWh. So svojimi kompaktnými rozmermi sa výborne hodí na chatu alebo na chalupu, alebo ako. Ročně spotřebuje solidních kWh. Dear customer, Thank you for buying a PHILCO brand product.


So that your appliance serves you well, please read all the instructions in this user‘s manual. Váš specialista na elektro, domácí potřeby a produkty pro kutily a zahrádkáře. Stačí objednat přes internet a doručíme zboží k Vám domů.


Nabízí dostatečný prostor pro vaše potraviny a zároveň vám šetří energii. Vážený zákazníku, Děkujeme, že jste zakoupil výrobek značky PHILCO. Aby váš spotřebič sloužil co nejlépe, přečtěte si všechny pokyny v tomto návodu. Info o zpracování osobních údajů Správce os. Se svými kompaktními rozměry se výborně hodí na chatu nebo na chalupu, nebo jako doplňková chladnička v kuchyni.


Here you will find all Philco manuals. Choose one of the products to easily find your manual. Then type the brand and type of your produ. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Výrobek je momentálně vyřazen z nabídky.


Also view the frequenty asked questions at the bottom of the page for useful tips about your product. Dom ů Bílé zboží Lednice Lednice bez mrazáku idx: 67. K této ledničce Philco můžete získat záruku na let ZDARMA, více informací najdete v popisu výrobku. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Zkuste vybrané alternativní produkty. K této chladničce Philco můžete získat záruku na let ZDARMA, více informací najdet. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Monoklimatická lednice Philco v bílém provedení.


Ponúka dostatočný priestor pre vaše potraviny a zároveň vám šetrí energiu. Viac detailov Dodanie do dní. Jednodveřová chladnička je vybavena pevnými skleněnými policemi, které vytváří čistý a jednoduchý design. Objem chladničky je 1l.


Trouba navíc obsahuje digitální hodiny s měřením času. Díky přehlednému LED displeji máte vždy přehled o stavu zvoleného programu. Find your Philco product for free and view the manual or ask other product owners your question.


Kombinované chladničky Philco přinášejí nový rozměr chlazení. Oceníte dokonalý přehled a místo pro všechno. Na první pohled zaujmou čistým designem a kvalitními materiály, které vytváří přitažlivou kompozici moderní kuchyně. Internetový obchod Patro.


Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové zboží a další zboží z několika stovek kategorií za výhodné ceny. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky