čtvrtek 20. září 2018

Tlakový hrnec heureka

Plynový ohřev, Funkce dvojího vaření, Indukce. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Multifunkční tlakový hrnec s indukčním ohřevem připraví. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vařte, pečte, smažte nebo duste, a to vždy s tím nejchutnějším výsledkem.


TESCOMA tlakový hrnec MAGNUM 3. Je vybaven masivními úchyty, které nepálí a extra silným sendvičovým. Vybírejte si Elektrické hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vysoce kvalitní tlakové hrnce vyrobené z kvalitní nerezové oceli Vám toto umožní.


Funkce „Keep Warm po dokončení vaření automaticky uchová pok. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Tlakovy hrnec - Vyhľadávanie na Heureka. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Kvalitní tlakový hrnec Allegro s objemem l se stane pro vás nepostradatelným pomocníkem. Luxusní tlakový hrnec se snadným nastavením ideálního tlaku IDEALCOOK. Fritovaci hrnec - Vyhľadávanie na Heureka. Díky vaření pod vysokým tlakem vám vaření zabere o polovinu méně času. Zwilling EcoQuick je nejnovější generací tlakového hrnce.


Je robustní, snadný na používání a hlavně. Vybírejte si Parní hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Nasaďte a upevněte poklici, ventil UZAVŘETE a nechte odstát asi minut.


Ihned po použití umyjte a osušte. V případě silného znečištění nechte odmočit. Všechny informace o produktu Otvírák na konzervu Těsnění víka pro tlakový hrnec PRESIDENT, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Těsnění víka pro tlakový hrnec PRESIDENT. Vybírejte si Zavařovací hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vybírejte si Vaření podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Vynikající pro vaření v mikrovlnné troubě při zvýšeném tlaku, doba přípravy je kratší. Postřikovač tlakový 8l od 2Kč - Heureka. Vybírejte si Minutky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Hrnec má tlakovou pojistku, odnímatelnou rukojeť, automatické uzamčení a dvoustupňový ventil. Hrnec má jednoduché používání a čištění, lze mýt v myčce nádobí. Dno Super-Therm je vhodné.


Jak použít tlakový hrnec. Gardentech tlakový , 8l od 3Kč - Heureka. Náhradní pryžové těsnění určené pouze na tlakové hrnce od Tescomy. Tescoma Těsnění víka pro tlakový hrnec President, Ultima je určeno k tlakovému hrnci z řady President o objemu 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky