pátek 28. září 2018

Fondue na čokoládu

Nádherné porcelánové fondue na čokoládu v červené barvě. Skládá se ze dvou dílů, přičemž spodní nádobka je určena pro vložení čajové svíčky. Fondue je vhodné do myčky i mikrovlnné trouby. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Na čokoládové fondue můžete bez obav použít čokoládu , která je určena do čokoládové fontány, viz zde.

Obráceně, tedy čokoládu vhodnou pro čokoládové fondue použít do čokoládové fontány je možné jen tehdy, pokud ji dostatečně naředíte kakaovým máslem nebo rostlinným olejem tak, aby tekla. Koupili jste si kouzelnou keramickou mističku na fondue , v barvě a designu, která odpovídala vašim představám. Natěšeně jste pod ní hned zapálili svíčku a nedočkavě nasypali čokoládu.


Těšili jste se, že než nakrájíte ovoce, že se vám čokoláda pěkně rozpustí a konečně si vychutnáte tu dobrotu doma, ať už sami. Máte rádi okamžiky, kdy se sejdete u jednoho. Ať už milujete čokoládové nebo sýrové fondue , na FAVI. Sady pro nebo více osob, se kterými si vychutnáte váš oblíbený recept na fondue , kdykoliv budete chtít.


Už se vám sbíhají sliny?

Je vhodná na čokoládové fondue. Sada obsahuje: 1x keramická miska - pr. Oproti původnímu keramickému fondue , ve kterém se čokoláda v misce rozpouštěla hořící svíčkou, má elektrické čokoládové fondue DELÍCIA celou řadu výhod.


Na rozdíl od keramického například v elektrickém fondue nehrozí, že by rozpuštěná čokoláda v misce vyschla, nebo se dokonce připálila. Vybírejte z produktů v kategorii fondue. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


I BIANO pro vás monitoruje aktuální situaci. Je to další skvělý pomocník pro každou domácí cukrárnu. Jdu na to… TESTUJEME SADU NA ČOKOLÁDOVÉ FONDUE. Sada na čokoládové fondue obsahuje porcelánovou misku a bezpečný podstavec, do něhož se vloží čajová svíčka.


Keramický set na čokoládové fondue se stane vaším přítelem na rodinných oslavách, večírcích nebo při romantických večerech. Součástí sady jsou i čtyři vidličky, fondue je vyrobené z keramiky a vhodné do myčky i mikrovlnné trouby. Rozměry: 1x 1x 1cm.


Elegatní fondue set s čistým designem černo bílé barvy. Ohřívací nádoba na čokoládu a odkládací miska na ovoce jsou vyrobené z kvalitní bílé keramiky. Stojánek na ohřívací nádobu a čajovou svíčku, která slouží k ohřívání, je z tmavého matného kovu.

Podle typu si můžete doma připravit masové fondue , případně fondue z čokolády nebo sýrové fondue. Výrobním materiálem je převážně keramika, nerez a sklo. Sady na fondue pro každou příležitost. Užijte si příjemné chvíle s Vašemi nejbližšími.


Pro snadné stolování jsou určeny speciální fondue vidličky i mističky. Nádoba na fondue se vyrábí nejčastěji z nerezu či oceli. Každý materiál je však vhodný na jiné typy fondue. Litina a nerez Jsou vhodné pro přípravu masového a rybího fondue.


Maso můžete osmažit v rozehřátém oleji nebo ho připravit ve vývaru. Výhodou je, že nerezovou a litinovou nádobu s obsahem můžete dát.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky