pátek 28. září 2018

Nože na obranu

Olej na nože VICTORINOX Multi Tool Oil Olej na nože VICTORINOX Multi Tool Oil. Na krku nosíme spíše záložní nože nebo nože na obranu. Hlavní nůž bude vždy u pasu, první záloha v kapse a druhá klidně na krku. Toto umístění není vymyšlené z dlouhé chvíle, má své dobré opodstatnění.


Představme si situaci, kde se bráníme. Ruce máme u brady, abychom si kryli hlavu.

Když v tento moment budeme. Provoz během virové epidemie. Vážení zákazníci, prodejna zůstane i během následujících dni otevřena pro zákazníky, kteří si přijdou vyzvednout zboží z internetové objednávky.


Na této stránce naleznete různé nástroje a zbraně, které pomáhají při sebeobraně. Mezi širokou veřejností jsou nejpopulárnější obranné pepřové spreje, avšak v naší nabídce naleznete například i taktická pera. Prodej jen osobám starším 18-ti let. Provedením objednávky potvrzujete , že jste starší 18-ti let.


Taktické nože s pevnou čepelí.

Klasika s pevným úchytem má obdobné vlastnosti jako kapesní provedení. K nošení potřebujete opasek. Ten se dá umístit na kalhoty, stehno i taktickou vestu. Nevíte si rady s nákupem?


Podívejte se, jak správně vybrat nůž. Klasický, lovecký nôž z damaškovej ocele, celkový počet vrstiev 83. Tento typ spracovania robí nože veľmi tvrdé a flexibilné súčasne.


HRC, takže nôž zostáva dlho ostrý. Vyrábajú sa z moderných materiálov a ich povrchové úpravy sú prispôsobené ich určeniu. V oblasti sebeobrany zakrivenie čepele karambitu umožňuje plynulé odrazenie útoku, jednoduchým opačným protipohybom, taktiež akákoľvek požadovaná zmena pohybu pri.


Zatváracie nože , nože s pevnou čepelou, kuchynské nože , vyskakovacie nože a iné test. Nože najvyššej kvality. Tvrdost čepelí je tak kus od kusu trochu odlišná – všechny čepele jsou však dostatečně tvrdé pro běžné použití.


Na obranu , Bohemialov. Sabre Red obranný sprej FlipTop je praktický model pro denní nošení. Hledáte taktické nože pro svou obranu ?

Nabízíme vám kvalitní a profesionální taktické, vojenské i bojové nože Gerber a jiných značek. Na všechny výše vyjmenované nože jsou kladeny zvláštní požadavky. Karambit se drží reverzním úchopem, takže čepel nože směřuje dolů. Některé naše nože jsou broušené z obou stran.


Ukazováček je provlečen očkem na konci kerambitu , proto je úchop velmi pevný a jistý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky