pátek 21. září 2018

Držák kartáčků na zuby

Držák kartáčků na zuby

Samodržící držák na kartáčky Wenko Turbo-Loc, nosnost až kg. Držák kartáčků Optima Sidao černá SID11. Kartáčky na zuby Meraki - set ks, růžová barva, šedá barva, plast. Dánská značka Meraki je expert na péči o celé tělo a proto nezapomíná ani na důležité doplňky, jako jsou kartáčky na zuby. Tato sada obsahuje tři kartáčky na zuby (růžový, bílý a šedý) vyrobené ze směsi plastu a slámy.


Držák kartáčků na zuby

S elegantním zaoblením a téměř dokonalou imitací mramorování je tento bílý kelímek na zubní kartáčky je nezbytností do každé koupelny. Coby držák Vašich zubních kartáčků a pasty na zuby dostane kelímek iosobitý charakter a promění se tak v individuální doplněk a strážce pořádku Vaší koupelny. Není se tedy čemu divit, že Oral-B je zubními lékaři nejdoporučovanější značka zubních kartáčků na světě. Detail produktu Do obchodu.


Dělá Vám potíže čištění zadních mezizubních prostor? Aby péče o mezizubní prostory byla účinná, je třeba se dostat i do těch nejhůře přístupných prostor jako do těch mezi zadními stoličkami a přesně pro tyto případy byly vyvinuty speciální držáky na mezizubní kartáčky, které se od těch klasických liší nejen délkou, ale také úhlem zakřivení. Vybírejte si Stojany na kartáčky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Zadní strana držáku na zubní kartáčky je opatřena přísavkami, takže ho snadno upevníte kamkoli budete chtít. Přísavky můžete po dlouhodobém používání jednoduše vyměnit a držák vám bude sloužit dál. Kromě odkládání zubních kartáčků ho můžete použít také jako držák na klíče, šperky i další drobnosti.


Senzor tlaku – Ten způsobuje, že kartáček vás buď zvukově, nebo vizuálně upozorní v případě, že budete na kartáček vyvíjet přílišný tlak. Tato funkce pomáhá šetřit vaše zuby a dásně a je užitečná především u rotačních kartáčků , kde je třeba mít čistící tlak stále pod kontrolou. Kategorie: Péče o zuby.


Jeho široké otvory zajišťují snadné umístění kartáčků. Onen držák je schopný pojmout několik kartáčků najednou a zároveň je všechny od sebe oddělit tak, že neexistuje možnost, že by se mohly navzájem nějakým způsobem dotknout. Další nesmírnou výhodou tohoto skvělého doplňku je jistě atribut toho, že je možné držák umístit na zeď. Curaprox pasta na zuby. Je tedy nemožné, aby se kartáčky.


Značka: Optima Kód zboží: PROobr. Nabíjení je řešeno klasickou nabíjecí stanicí, jejíž součástí je i držák na nástavce. Na jediné nabití vydrží kartáčky cca dní. Korona držák kartáčků na zuby máme skladem k okamžitému dodání. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Držák kartáčků na zuby

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Lze použít na dlaždice a. Musíte stále dětem připomínat, aby si nezapomínaly vyčistit zuby ? Motivujte je vtipným doplňkem do koupelny a pořiďte jim speciální držák na kartáčky ve tvaru zubu. Stylový držák jako zub může motivovat k čištění zubů a je vhodným dárkem do každé koupelny. Nejprodávanější produkty.


Silikonové zuby pro dokonalý úsměv. Máte křivé zuby , nebo Vám některý zub. MASKA - nákrčník, obličejová maska lebka. Nákrčník, obličejová maska lebka - motor.


Proto je vždy dobré, když máte pro své kartáčky na zuby , které tento úkol pravidelně zajišťují, vyhraněné místo v koupelně, kam se nedostanou zbytečně jakékoliv nečistoty z okolí. Velice krásný a praktický držák zubních kartáčků s časovačem. Nyní bude čištění zubů pro Vaše děti i Vás zábavou.


Přesýpací hodiny zajistí, aby Vaše děti pečovaly o zuby alespoň po dobu min. Dětské zubní kartáčky se zvířátky pro každého špunta od let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky