pátek 7. září 2018

Hyundai pdp 10809 dvb t

Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Přehraje filmy, fotografie i hudbu, a to z disků CD a DV ale také přes USB nebo z paměťových karet. Kromě toho se může pochlubit zabudovaným DVB - T přijímačem, nahradí tedy televizor. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


DVB - T tuner disponuje také podporou EPG a komfort domácí televize je zajištěn dodávaným dálkovým ovladačem. Vysoké rozlíšenie obrazu, digitálny tuner DVB-T, široká podpora multimediálnych formátov, USB vstup a čítačka SDHC kariet, AV výstup, diaľkové ovládanie, príslušenstvo pre použitie v automobile. Veškeré informace o produktu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Tekintsd meg a termék információit. Všetky informácie o produkte.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nudí se a zlobí vaše děti v autě při dlouhých cestách? Ve standardní výbavě dostanete navíc přenosnou brašnu pro bezpečné uložení přístroje a dálkový ovladač.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Předmětem prodeje je přenosné DVD s DVB - T televizí. DVD je použité,nese známky používaní.


Dlouhou dobu nepoužíváno,vyzkoušel jsem DVD-čko,televiziUSB a vše funguje. Nechal jsem běžet cca 1h pro jistotu,že vše šlape. SD kartu takovou velkou nemám tak to jsem nezkoušel. POZOR: chybí baterie,jede jen na síťový zdroj,který je k přístroji a dodal jsem i kabel do auta,jen.


Kromě přehrávání z optických médií můžete také využít USB 2. Hyundai Hordozható DVD lejátszó boltok, képek. Nakup levně v pohodlí domova. Kategórie Víkendové zľavy! S příslušenstvím jak vidíte na foto.


Chcete mít filmy, seriály, muziku, fotky na DVD nebo flash disky a televizn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky