pondělí 24. září 2018

Stropní sušák

Stropní sušák , sušák na strop,balkonový sušák. Prádlo visí u stropu, kde mnohem méně překáží a pokud je sušák nad vanou, lze se v ní dokonce sprchovat nebo koupat. Prádlo zavěšené na stropní sušák nezavazí a rychleji schne díky přirozenému proudéní teplého vzduchu.


Každá z tyčí se ovládá samostatně. Vytahovací stropní sušák na prádlo Ideal, který se hodí do každé domácnosti, bytu, rodinného domu, balkonu i terasy. How to Make Deep Reach C Clamps All Wood only $Extreme Strength - Duration: 35:47.

Podle čeho vybrat sušáky na prádlo? Sušák na prádlo může být stropní , na vanu, na radiátor. Nebo podle druhu: závěsný, vytahovací, navíjecí či elektrický.


Může být ve tvaru kolotoče. Vhodný do koupelny, prádelny, na balkón i jinde v bytě. Pohyblivé tyče lze pomocí linky jednoduše snížit pro zavěšení prádla a stejně tak vytáhnout pod strop při sušení. Praktický stropní sušák na prádlo PRO je vhodný na sušení prádla do každé domácnosti i na balkon, terasu, lodžii, i verandu. Můžete ho také umístit také do koupelny s maximálním.


V případě, že stropní sušák Ideal nemůžete upevnit na strop (klenba, sádrokarton, dřevěný strop, příliš vysoký strop,) nabízí se řešení upevnění sušáku Ideal pomocí tzv.

SUŠÁK NA PRÁDLO STROPNÍ 1cm. Skladem 19Kč bez DPH. Po usušení prádla se sušák jednoduše shrne a tím získáte opět místo. V našem sortimentu naleznete také balkonové sušáky vhodné na zasklené lodžie.


Tento sušák prádla s posuvnými šňůrami je velmi praktický a vhodný na všechny balkony. Na požádání Vám vyrobíme i atipický rozměr tohoto balkonového sušáku na. Hliníkový stropní sušák na prádlo ALU je vhodný na sušení prádla do každé domácnosti i na balkon, terasu, lodžii, i verandu. Nabízíme sortiment produktů kategorie: Sušáky na prádlo, Praní, žehlení a sušení od německých výrobců. Praktický šňůrový roztahovací sušák na prádlo, vhodný na balkon, do koupelny.


Nemáte kam pověsit vyprané prádlo? Navíc u nás sušáky na prádlo a nástěnné sušáky za trvale nejnižší ceny. Dobrý den Bohužel všichni ostatní přepravci považují tento typ zboží jako nadrozměrnou zásilku spolupracujeme tedy pouze s Českou poštou , která má relativně příznivé ceny za dopravu těchto sušáků. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Proč si pořídit náš stropní sušák ? Tyče stropního sušáku jsou potaženy plastem s dlouhou životností. Prádlo u stropu rychleji schne, nepřekáží a nevytváří se na něm ostré hrany jako při sušení na šňůře. Na náš stropní sušák pověsíte až plné pračky prádla. Manipulace s věšákem – spouštění tyčí pomocí kladek – je velmi snadné a příjemné.


Jsem ráda, že mám v koupelně právě stropní sušák Ideal.

Ušetřila jsem si tím spoustu místa, které by mi jinak zabral klasický sušák. Chcete vědět, zda je cena 34€ ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Naše společnost má v sortimentu největší výběr sušáků na prádlo. Zaměřujeme se na prodej kvalitnich stropních sušáků ,rozkládací sušáků,svinovacích ,harmonikových, balkonových a koupelnových sušáků na prádlo.


Dále nabízíme kvalitní zahradní sušáky na prádlo české výroby. Rozestup mezi tyčemi je cm. V balení naleznete vše potřebné pro montáž sušáku. Sušte prádlo u stropu a získáte tak více prostoru ve Vaší koupelně, nad vanou, na balkoně! Díky vyšší teplotě u stropu prádlo rychleji uschne.


Se sušícími tyčemi manipulujete. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Jednoducho ovládateľný praktický a kvalitný pomocník do domácnosti s predprípravou pre jednoduchšiu montáž.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky