úterý 18. září 2018

Držák na krájení cibule

Držák na krájení cibule. Cibule bude stejnoměrně na krájená a mnohem rychleji, než jste byli zvyklí. V nabídce jsou tři barevné varianty. Vynikající pro snadné a bezpečné krájení cibule. Zapíchněte do oloupané cibule rozkrojené na poloviny a mezi jehlicemi nakrájejte na plátky.


Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící.

Výborná pomůcka při krájení cibule , nebo rajčat, která zafixuje krájenou zeleninu tak, abychom ji mohli nakrájet bez pořezání. Postup práce: držák zarazíme napříč do rozpůlené cibule a nožem projíždíme mezi jehlami. Pro snadné a přesné krájení pravidelných plátků. Věci, které jste nikdy nevěděli, že byste mohli dělat se svými zásobníky na kostky ledu. Perfektní - Duration: 7:02.


Vhodné do myčky na nádobí. Nečekejte žádný zázrak, tady jde hlavně o psychologický účinek. Budete se soustředit na neforemný a hrubý chleba v ústech a nebudete tolik vnímat, utrpení z krájení.


Způsoby krájení cibule.

Cibuli můžeme krájet na mnoho způsobů. Nejčastěji na kostičky, na plátky, na měsíčky, na čtvrtky a na kolečka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Krájení cibule je běžný kuchařský úkon. Přesto má řada lidí problém cibuli rozkrájet na jemno tak, aby se v půlce krájení nerozjela v ruce do všech stran. Neodkrojte ho celý, bude vám cibuli při krájení držet pohromadě. Dejte pozor i na správné držení cibule. Ibili Nerezový držák na krájení cibule 13cm Ibili (Kuchyňské nože) Hodnocení produktu:.


Víte, jak krájet cibuli rychle a bezpečně? Za pomoci tohoto novodobého a praktického nástroje, který se zapíchne do cibule a umožňuje vám tak v. Těsně u jehel nedokrojíme, otočíme a krájíme z druhé strany. Ideálně nakrájíte i rajská jablíčka nebo houby na plátky lépe, jak nejostřejším struhadlem.


Do ocasní ploutve zarazíte. Praktický držák na krájení cibule , omezuje riziko pořezání, 10. Jakmile zaznamenáme Vaši platbu, okamžitě necháváme zboží odeslat dodavatelem zdarma přímo na Vaši adresu.


Tento šikovný držák využijete při krájení cibule , okurek, rajčat a další zeleniny. Pomůže vám perfektně nakrájet, co budete potřebovat, na malé kousky.

Stačí držák zabodnout do cibule a nožem ji krásně nakrojit. K dostání v různých barvách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky