pátek 14. září 2018

Pračka beko poruchy

Voda je v nádrži na konci mytí (může to být doprovázeno silným bruchem). Otáčení bubnu se projeví skrčením, třesknutím, třeskováním a jinými neobvyklými zvuky. Není spuštěn žádný prací režim - na stroji blikají všechny žárovky. Poruchy práčky a čo ich spôsobuje. Na začiatok si povieme s akými najčastejšími poruchami sa môžeme stretnúť a ako vznikajú.


Dozviete sa aj pár tipov na články, ktoré sú užitočné pri starostlivosti o vašu práčku. Najčastejšie poruchy práčky. Sú však poruchy , s ktorými sa stretávame úplne bežne. Opäť dávame na vedomie, že údržba práčky je kľúčom k tomu, aby sme aspoň z časti predišli vážnejším poruchám. A našlo by sa ešte množstvo menších.


Na prádle i po vyprání zůstávají skvrny, pračka je během praní úplně studená nebo přeruší program v půlce praní. Všechny tyto indicie ukazují na to, že pračka neohřívá vodu. Na vině může být poškozené topné těleso, což je problém, který bez opraváře nevyřešíte. Objem pračky je až na kg prádla. Má už cca let za sebou, používaná docela hodně.


Napustí vodu, a pak už nic, čas na displeji se zastaví. Když ji vypnu a po pár minutách zapnu, tak se čas změní na 0:0 vypustí vodu a po nějaké době napíše END a odjistí dvířka. Tuto závadu zjistíte podle toho, že prádlo není vyprané a pračka je během praní studená. Možná patříte mezi ty, kteří vzpomínají, jak jejich nová pračka kdysi prala nehlučně, skoro jako by neprala vůbec a jediné, co vás vytrhlo z vašeho klidu, byl zvukový hlásič oznamující konec programu praní.


Obě varianty mají své výhody a nevýhody, záleží vždy jen na vás a vaší domácnosti. Pračka plněná shora nebo zepředu? Při výběru byste měli hledět především na své pohodlí, dobré prostorové řešení a také na praktičnost výsledné volby.


Sušička spolehlivě nějakou dobu funguje a najednou se stane, že nepracuje tak jak má. V tuto chvíli máte několik možností, jak tuto situaci řešit. Nejprve si ale rozebereme, jak problémům předcházet. Většinou příčin je zanedbaná péče.


U sušiček je potřeba pravidelně čistit filtr. DEEP CLEANING The Nastiest Car Ever! Complete Disaster Full Interior Car Detailing Transformation! Myčka nejde spustit, zůstává v ní voda nebo po skončení programu nevysouší nádobí. Nejste první ani poslední, kdo tyto problémy řeší.


Sepsali jsme návo jak odhalíte nejčastější poruchy – a pokud je to možné, jak je svépomocí také vyřešíte. Hlavní řídící modul nemůže komunikovat s řídící desce otáček motoru nebo karty měniče. Obvykle, když je hlášena tato chyba chyba bude ležet v kabeláži nebo s kartou měniče a nikoli řídící modul, který je správně hlásí chybu.


Kapacita prádla je až kg. Na výběr máte z programů praní ze. Netreba zabúdať ani na bezpečnosť v prípade poruchy alebo ochranu detí vďaka najrôznejším poistkám. Moderné práčky majú k dispozícii aj bezpečnostné snímače, takže môžete nechať práčku zapnutú pokojne bez dozoru.


Samy ste si určite všimli, že rozdiely medzi práčkami sú väčšie, než sa zdá. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky