středa 26. září 2018

Mlýnek na pepř mechanický

Mlýnek na pepř umožní přesné dávkování. Podle potřeby si namelete přesnou dávku a nemůže se vám stát, že by se vám do jídla vysypalo větší množství koření, než potřebujete. Kvalitní mlýnky na sůl a pepř jsou vyrobeny z nerezové oceli, skla, plastu a dalších materiálů.


Mlýnek na pepř mechanický

Z hlediska designu si tak každý může. Možnost nastavení hrubosti mletí pomocí závitu. Ruční mlýnek na pepř a sůl - to je klasický pomocník v kuchyni, který Vás nikdy nezkladme! V nabídce nerezové, dřevěné i mlýnky z plastu. Cole and Mason LED Sada elektronických mlýnků na pepř a sůl Battersea.


Veškeré informace o produktu. Systém mletí z keramiky zajišťuje ostrost i při častém používání. Tělo vyrobené z gumovníkového dřeva. Orion Dřevěný mlýnek na koření - tmavý.


Tmavý mechanický mlýnek na koření, který čerstvě namele pepř , sůl i jiné koření a pomůže tak k dokonalému dokončení pokrmů a dochucení hotových jídel přímo na vašem stole. U mlýnku je možnost nastav. Oboustranné použití - na každé straně mlýnku lze mít odlišné koření či sůl.


Mechanický ruční mlýnek na pepř a sůl. Moderní design mlýnku vhodný jako dekorace na stole i jako dárek. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Nerezový ruční mlýnek na sůl a pepř je vybavený kvalitním keramickým mlecím mechanismem. Objem každé části zásobníku činí ml, do jedné půlky nasypete sůl a do druhé pepř. Praktický pomocník do každé domácnosti při dochucování pokrmů. Díky svému modernímu vzhledu může posloužit zároveň také jako. Detail produktu Do obchodu.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Materiál - nerez, plast. Můžete mít dnes od 13:00. Vnitřek mlýnku tvoří keramická mlecí mechanika. Jedna strana mlýnku je určena pro mletí pepře, druhá pro mletí soli. Stačí jen mlýnek otočit.


Mletí koření je velmi snadné, stačí otočit za páčku a koření je namleto. Akrylový kulatý mlýnek na pepř od firmy Maxwell and Williams. Mlecí mechanismus je vyroben z uhlíkové oceli, vysoce odolného a pevného materiálu. Dokáže odolat korozi a je vhodný na pepř a ostatní koř. Moderní mechanický mlýnek na pepř z kvalitního akrylu a nerezu.


Skladem 32Kč bez DPH. Mlýnky na maso Ruční mlýnky jsou skladné, a pokud byste si rádi dopřáli čerstvě namleté maso při pobytu na chatě nebo chalupě, kde nemáte elektřinu, můžete mlýnek bez problémů vzít s sebou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky