pátek 28. září 2018

Forma na máslo

Formy na máslo , formičky na máslo , máslové formy - obvykle dřevěné vyřezávané formy vhodné především pro domácí výrobu nebo malovýrobu másla. Plastové formy slouží k běžnému vytvarování másla. Dřevěná forma na máslo - 500g.


Forma na máslo mu dodá krásný tvar. Formu si před prvním použitím umyjte v teplé vodě, osušte a potřete její vnitřek horkým olejem.

Po každém použití ji umyjte ve studené vodě a nechte řádně oschnout. Pak vám půjde hotové máslo vždy krásně vyklopit. Pracujeme na české verzi našeho obchodu. Dvoudílná forma na máslo nebo oštěpek z lipového dřeva, Krásný.


Kč 12Kč bez DPH 1Kč 12Kč bez DPH. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nevím zda sháníte opravdu formu na máslo nebo máselnici na stloukání másla. Formu na máslo musíte shánět ve starožitnictví nebo na internetu zadejte forma na máslo do vyhledávače a vyjedou vám aktuální nabídky. Nevěřte že všechno je starožitnost. Následně bylo máslo vypráno ve vodě a tvarováno v dřevěné vyřezávané formě či se z něj vytvořil bochánek, který se přejel ozdobným válečkem.


Tato konkrétní forma z Hrušek je datována do 20. Před každým dalším použitím je nutné navlhčit formu studenou vodou, do formy napěchovat máslo při pokojové teplotě a následně necháme vychladnout (v chladničce, případně studené vodě). Před prvním použitím je dobré formu ponořit do horkého fritovacího oleje.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Vrchní špička při plnění drží pevně a domeček se plní vzhůru nohama. Dá se využít i na vytlačování perníků.


S různými reliéfy (květiny, ptáčci nebo ornamenty). Není určena pro mytí v myčce nádobí. Většina forem je vyráběna ručně, proto je potřeba jim věnovat náležitou péči.

Originální formu na máslo můžete také darovat mamince či kamarádce, které si rády připravují domácí produkty. Národní muzeum - Historické muzeum podsbírka Etnografická sbírka fond Lidová kuchyně skupina Dřevo typ sbírky Bydlení a hospodářství datace 19. Podívejte se na rady k vaření a pečení a přidejte do diskuze své zkušenosti. Můžete nastavit podmínky ukládání a přístup k souborům cookies ve vašem prohlížeči. Kameninová máslenka (máselnice) - nádoba na úschovu másla.


Ručně vyráběná na hrnčířském kruhu. Vyrobeno ručně v horských oblastech z vysoce kvalitního dřeva, forma na máslo. Nádherné vzory ohromí každého.


Před každým použitím je třeba formu namočit ve studené vodě, přidat část másla v pokojové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky