pondělí 10. září 2018

Hrací skříňka s baletkou

Roztomilá hráči skříňka s baletkou od firmy Djeco. Nedílnou součástí malých dívek pro všechny jejich poklady je tato krásná hrací skříňka s tančící baletkou. Hrací skříňka s tančící baletkou.


Charakteristika: roztomilé barvy a třpytivé prvky na víčku, baletka v brokátové sukničce tančící v rytmu. Potěšte svou malou princeznu takovým krásným a netradičním dárkem na první šperky.

Po otevření šperkovnice se jí objeví tančící baletka s krásno. Dětská šperkovnice a hrací skříňka s tančícím pohádkovým koníkem. Dětská hrací skříňka - šperkovnice s baletkou a zrcadlem, o které sní každá malá dívka. Hudební šperkovnice z kolekce Atmosphera udělá radost každé princezničce.


Po jejím otevření se objeví balerína! Hudební skříňka baletka je na natahování, po natažení začne hrát krásnou melodii - nevyžaduje baterii. Celkové vnější rozměry jsou 21x1cm, výška 1cm.


PERKOVNICE HRAJÍCÍ S TANCUJÍCÍ BALETKOU – FUNKČNÍ za 51Kč.

Tato nabídka od prodejce karel741byla archivována dne 10. Vše pak uložte do klasické šperkovnice nebo. Otáčením kličky se rozezní příjemná opakující se melodie. Vyberte dětem jednu z hracích skříněk značky Lena!


Uvnitř špekovnice je zrcátko a baletka, která po natažení klíčku tančí a hraje. Baleno v igelitovém sáčku. Bambule vám přináší na vaše šperky nádhernou šperkovnici s hudbou ve vzoru baletka. Uložte si své poklady do hrající šperkovnice.


Krásná hrací skříňka šperkovnice s tančící baletkou a melodií Labutí jezero. Zavírací hrací skříňka s baletkou vyobrazená na jevišti s oponou a malou ovečkou bude pro radost i na ukrytí dětských pokladů. Po otveření se rozezvučí příjemnou melodií s točící se balerýnou.


Skříňka je o velikosti 1x 1x 1cm. Vnější růžový povrch šperkovnice je zdobený něžným motivem, třpytkami a kamínky. Po natažení mechanismu na spodní straně piana se spustí melodie a když položíte baletku na tančící místo, tak se bude krásně točit a tančit v rytmu.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Celý interiér je polstrovaný růžovou tkaninou. Hledáte hrací skříňka s baletkou ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Růžová šperkovnice je skvělým gadgetem pro každou mladou dívku.


Krásná šperkovnice nesmí chybět na toaletním stolku žádné malé parádnice! Máte rádi minimalistické dárky, smysl pro detail a předměty, které zahřejí na srdci ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky