čtvrtek 20. září 2018

Tepovač koberců eta

Víceúčelové vysavače ETA hravě zvládnou vysávání i mokré čištění koberců. Dokonalá čistota zaručena. Přinášíme radost a užitek více než let. Do nádoby se vejdou litry vody nebo čisticího roztoku.


Zásobník špinavé vody či prachu má objem litrů. Přístroj je možné používat také se sáčkem, do kterého se vysávají suché nečistoty. Každá domácnost vyžaduje i dôkladnešie úklid. Extraktory, parní a domácí čističe jsou ideálním řešením pro dosažení hygienické domácnosti, kde spolehlivě odstraní nečistoty a mastnotu. Výhodou těchto přístrojů je, že k dezinfekci nevyužívají žádné chemikálie a tím jsou vhodné i pro alergiky.


Tepovač koberců TEKO-- SLOVPLAST. Skládá se z kovové rukojeti, držadla, dvou kartáčů, tří molitanových. Toto video ukazuje jak rozebrat a recyklovat torzo čističe šamponovače koberců Šampo ETA na měď a železo. Jsou většinou vybaveny čerpadlem, které ze speciální nádoby čerpá chemikálii a pod tlakem ji nanáší na čištěný koberec. Ve stejném kroku zároveň odsává uvolněné nečistoty z koberce a zbytek tekutiny.


Zelmer , ETA , Hyundai a pod. Ne druhej strane sú tu aj niektoré značky , ktoré by mohli byť konkurenciou napr. Thomas , Vax , Lavor , Bissell a pod , ale akosi nemajú taký úspech ako Kärcher. Najlepší tepovač Kärcher – Top – Rebríček. Vytvorili sme pre Vás rebríček tepovačov od firmy Kärcher.


Nabízím vysavač, sloužící také jako čistič koberců - tepovač. S manipulací pomáhá pojezd. Odstraní nejen zvířecí chlupy, ale také tekutiny, které běžným čištěním nejdou snadno odstranit. Konstrukce vysavače na mokré čištění koberců. Už si nemusíte zvát domů specializované firmy, už si nemusíte půjčovat drahé přístroje.


Mastnota, špína a pachy se takto dají obzvláště důkladně odstranit. Zvládá nejen klasické suché vysávání, ale také mokré vysávání a čištění koberců. Nechybí ani klasický prachový sáček o objemu l. Vysavač je ideální pro. V současné době se dodává v hnědé barvě.


Společnost navíc přibalila velké množství příslušenství pro maximalizaci užitku – nechybí ani kompletní výbava pro hloubkové ošetření koberců. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Tato metoda čištění koberců je v. Extraktor na čištění koberců s odnímatelnou nádobou na čistou vodu. Popis produktuTaké máte na svém koberci i přes veškerou péči nevzhle.


Predám tepovač – inzercia, bazár bazZi. Každej jednou potřebuje vyčistit. Elektrický šamponovač ETA 04tepovač koberců za 49Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky