úterý 11. září 2018

Domo do 342 dh

Domo DO342DH Dehumidifier. Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Spolehlivě snižuje vlhkost v interiérech při teplotním rozsahu působnosti - 35°C. Maximální výkon odvlhčovače vzduchu je litrů za hodin.


DOMO DO 3DH důležité odkazy. Snadno si nastavíte požadovanou vlhkost, a s nenápad. Megbízhatóan csökkenti páratartalom a belső hőmérséklet-tartományban által lefedett 5-° C-on Légszárító egy víztartályt tartalmazó liter és teljesen automatikus.


Přístroj doporučuji, jsme s ním spokojeni a vždy překvapeni množstvím vody, kterou vyléváme.

Plíseň se nám zatím znovu neobjevila. Odvlhčovač vzduchu je určen pro místnosti velké - m2. Spoľahlivo znižuje vlhkosť v interiéroch pri teplotnom rozsahu pôsobnosti - ° C. Díky LCD panelu bude pro Vás ovládání přístroje hračka. LED ukazovateľ aktuálnej vlhkosti v miestnosti. Prezri si u nás domo do 3dh a porovnaj ceny v 10.


W příkonu zásobník na vodu – l LED displej s ukazatelem aktuální vlhkosti. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


DO 3DH , DO 342DH, DO3DH Vélemények Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. Podívejte se na novinky v kategorii zvlhčovače vzduchu. K modelu DO342DH obvykle nabízíme v rámci časově omezených akcí dárek, dopravu zdarma nebo zvýhodněnou cenu! Kamenný obchod v Praze a Tachově. Alternativní výkonnější odvlhčovač s výkonem litrů za.


W při stálém běhu kompresoru.

Další slevy ostatních spotřebičů na Kupi. Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Nově přehlednější a rychlejší. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Legfrisebb online webshop DO343DH árak.


Využijte tedy odvlhčovač dle Vašich potřeb a nastavte si požadovanou vlhkost na snadno ovladatelném LCD panelu. Při běhu přístroje dochází navíc k čištění. Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže.


Zbaví Vás vlhkosti v celé místnosti a ještě vyčistí vzduch. Kolečka pro snažší manipulaci. Malé rozměry a příjemný design.


Vhodný k vysoušení prádla, vysoušení zdí i při odstraňování plísně. JavaScript er ikke aktiveret! Sleva - Kč při platbě převodem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky