středa 26. září 2018

Dřez pod desku

Dřezy pod desku jsou elegantní, módní a ryze praktické. Rychlému smetení drobečků z povrchu kuchyňské desky do dřezu již nebrání žádná vyvýšená hrana, jaká bývá u dřezů klasických vestavných. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. GRANITOVÝ DŘEZ pod desku 56x46cm ČERNÝ M. DŘEZY POD DESKU - Granitové dřezy pod desku.


Dřez pod desku

Atraktivní granitové dřezy pod desku Franke jsou určené k zabudování pod kuchyňskou desku. Možnost výběru z několika barevných provedení umožní dřez a kuchyňskou desku perfektně sladit. Máte dotazy nebo připomínky k našim. Dřezy se spodní montáží (U) jsou upevněné ze spodní části pracovní desky, okraje dřezu jsou proto ukryté pod pracovní plochou vytvořenou z přírodního kamene.


Tyto vysoce elegantní dřezy jsou zároveň i nadmíru praktické - při smetání drobečků z povrchu kuchyňské desky do dřezu nenarazíte na žádnou vyvýšenou hranu, jaká bývá u dřezů klasických vestavných. Nabízené dřezy pod desku Blanco jsou určené k zabudování pod kuchyňskou desku. Nerezové dřezy pod desku značky Franke se umisťují zespoda kuchyňské pracovní desky, aby jejich okraje nepřečnívaly. Moderní styl dostupný pro každého. Perfektní pro dokonalé sladění kuchyňské pracovní desky a dřezu.


Dřez pod desku

Díky speciálním kompozitním materiálům, z nichž jsou vyrobeny, jsou vysoce odolné, snadno se udržují a odolají krátkodobým teplotám až 280°C. Zapuštěné dřezy jsou především pohodlným řešením, které umožňuje jednoduše udržet čistou kuchyňskou desku. Zapuštěné granitové dřezy od Lavello splynou dokonale s kuchyňskou skříňkou a vejdou se do skříněk všech oblíbených velikostí.


Dřezy Franke Tectonite pro montáž pod kuchyňskou desku jsou vyrobeny ze syntetického, ekologického materiálu s vysokou odolností a dlouhou životností. Dodací lhůta: - dní. Nerezový dřez můžete pořídit v různé kvalitě, u nás vám ale nabízíme jen ověřené značky od světových výrobců. Nerez má několik podob – dřez může být vyroben v hedvábném lesku, s kartáčovaným povrchem nebo dokonce v černém odstínu.


Dřez pod desku

A jak vybrat vhodný nerezový dřez ? Dbejte na kvalitu materiálu, neváhejte. Pokud toužíte po něčem stylovém, výjimečném a zároveň dokonalém, je tu pro vás varianta porcelánového či keramického dřezu. Vzhled může mít moderní pro usazení na pracovní desku či pod ní anebo atraktivní retro. Tento staromódní dřez je v podobě robustní vany samostatným prvkem kuchyně.


Umyvadlo pod desku Adel. Sada obsahuje kovovou montážní sadu, takže můžete snadno namontovat umyvadlo. Poté vyřízněte otvor v ráfku umyvadla. Navíc stavět myčku pod varnou desku je trochu nešťastné řešení, neboť z. Všechny instalace musí být umístěny do dřezové skříňky přímo pod dřez.


Myčku lze napojit také na vývody pro dřez – na přívod studené vody přidáním tzv. Pro elektrickou varnou desku je potřeba připravit kabel 4Vvčetně vypínače. Nejpřesnější způsob zhotovení výřezu do kuchyňské desky je takový, že dřez otočíte, takto obrácený jej položíte na pracovní desku a obkreslíte.


Po obkreslení dřezu si změřte zábrus – začištěnou dosedací plošku dřezu (většinou bývá – mm) a o tento rozměr zmenšete obkreslení. Horní (na desku ): Jedná se o nejčastější a nejběžnější instalaci kuchyňského dřezu. Montáž dřezu je provedena za použití silikonu.


Spodní ( pod desku ): Velmi efektivní a účinný způsob instalace dřezu zaručí, že na jeho okrajích už nebudou ulpívat žádné drobky a nečistoty. Vše totiž jednoduše smetete do dřezu. Kuchyňské dřezy pod desku s odkapávačem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky