úterý 26. března 2019

Šlehací metla spirálová

Vajíčko v malém hrnečku, omeletu přímo v pánvi i obal na řízky v plytkém talířku snadno ušleháte díky spirálové šlehací metle. Je žáruvzdorná, odolná do 210°C a nepoškodí. This Pin was discovered by Tchibo Česká republika. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Spirálová šlehací metla vynikající pro intenzivní šlehání pokrmů v malých a plytkých nádobách.


V čem šlehací metla spirálová SPACE LINE vyniká? S pružnou spirálovou metlou jsou všechny oblasti hrnce, jak na dně hrnce, tak při přechodu mezi dnem a stěnou, prošlehány velmi dobře. Tepelně odolná až do 2° C. Odolná silikonová směs bránící poškrábání nepřilnavého nádobí, vyrobeno z kvalitní nerezové oceli.


TESCOMA šlehací metla spirálová SPACE LINE. Vynikající pro šlehání pokrmů v malých a plytkých nádobách, rendlících, miskách, talířcích apod. Vhodné pro všechny druhy nádobí, vynikající zejména pro nádobí s antiadhezním povlakem, jehož povrch nepoškodí. Neabsorbuje aroma, chutě ani barvy pokrmů.


Rukojeť je uzpůsobena pro uložení na závěsnou lištu. Zde se nacházíte: Heureka. PRESIDENT, produkt je nabízen za skvělou cenu 1Kč. Metla spirálová - Metla s pružinou.


Dostupnost: skladem ks. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vyrobena z nerazavějcí oceli, opatřena praktickým okem na rukojeti pro zavěšení. WEIS Šlehací metla spirálová cm. Nejlépe se hodí na šlehání vajec a tekutin, jako je mléko či smetana, kde vytvoří krásnou texturu a pěnu.


Spirálové zpracování vhání do šlehaných surovin vzduch, a tak jsou krásně nadýchané. SPACE LINE - Prvotřídní kuchyňské nářadí pro všechny druhy nádobí, vynikající pro nádobí s antiadhézním povlakem, jehož povrch nepoškodí. Tescoma šlehací metla SPACE LINE. Nylonové nářadí je vhodné do všech druhů nádobí, vynikající zejména do nádobí s antiadhezním povlakem. S ochranným pouzdrem šlehací spirály pro bezpečné skladování, vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu.


Dvě mikrotužkové AAA baterie nejsou součástí balení. Rösle metla spirálová Tato důmyslná metla se dostane do všech koutků hrnce tj. Perfektní pro přípravu omáček.


Potřebujte rychle připravit malé množství těsta, jen tak na palačinku nebo vaječnou omeletu? Tak právě vnbsp;této situaci vám přijde vhod malá šlehací metla. Všechny informace o produktu Naběračka Šlehací metla spirálová SPACE LINE, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Šlehací metla spirálová SPACE LINE. Pro 1 funkčnost povolte prosím aktivní skriptování v nastavení Vašeho prohlížeče, případně použijte prohlížeč, který JavaScript podporuje. Stovky nabídek na šlehací metla na jednom místě.


Stejně tak zde naleznete obrázky, cenu, užitečné informace a podobné či alternativní produkty. Staňte se našim stálým zákazníkem a využijte tak výhodných obratových slev: při dosažení obratu nad 100. Vynikajúca na šľahanie pokrmov v malých a plytkých nádobách, rajniciach, miskách, tanieroch a pod.


Vhodná pre všetky druhy riadu, vynikajúca hlavne pre riad s antiadhéznym povrchom, ktorého povrch nepoškodí. Nerezová šlehací metla - Ibili Varianta: Nerezová šlehací metla 25cm - Ibili, Materiál: Nerez.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky