pondělí 11. března 2019

Karafa na víno tescoma

Dekanter na červená vína z prvotřídního křišťálového skla a karafa na bílé víno nebo vodu z vysoce odolného borosilikátového skla. Dekantér i karafa TESCOMA jsou vhodné do myčky. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Pokud si chcete víno s přáteli skutečně vychutnat, podávejte jej v atraktivní designové karafě UNO VINO. Je opatřena praktickým víčkem s nalévacím otvorem, a chrání tak vaše nápoje před hmyzem a nečistotami.


Sada je vyrobena z bezolovnatého křišťálového skla, které zaručuje vysokou trvanlivost a odolnost. Sklo zůstává krásně čiré i po 1. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Karafy a džbány na Alza.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vynikajúca na podávanie bielych, ružových aj červených vín, vody, nealkoholických nápojov a pod. Viečko so štrbinou ochráni nápoje v karafe a pri nalievaní ich netreba dávať dole. Vyrobená z prvotriedneho borosilikátového skla a kvalitného plastu, vhodná do umývačky.


Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli. Vhodné do myčky nádobí. Porovnání cen karafa na vodu tescoma , srovnání cen karafa na vodu tescoma na portálu HLEDEJCENY.


Tescoma karafa UNO VINO 1. Vynikající pro podávání bílých, růžových i červených vín, vody, nealkoholických nápojů apod. Víčko se štěrbinou ochrání nápoje v karafě a při nalévání je není. Džbánky na domácí limonádu, ledový čaj nebo čerstvě natočené pivo se doma hodí úplně stejně jako karafa na kvalitní víno či whiskey.


Veškeré informace o produktu. Všetky informácie o produkte. Bodkovaný smaltovaný hrnček od značky Toro je nielen funkčný kus riadu, ktorý vydrží slúžiť dlhé roky, ale vďaka svojmu vzhľadu rozžiari kuchyňu aj ako vystavený.


Používať ho môžete na servírovanie studených nápojov aj na prípravu horúceho mlieka na všetkých typoch sporákov vrátane indukcie. Detail produktu Do obchodu. Džbán – vhodný na servírovanie, vody, limonády či čaju, vyrobený z kvalitnej skloviny SIMAX, ktorá odoláva vysokým teplotám až do 300°C, ale aj nízkym do -40°C, je možné umývať v umývačke, schválené pre styk s potravinami v domácnostiach aj v profesionálnych prevádzkach , vyrobené z recyklovateľnej skloviny bez kadmia a olova, dodržujte zásadu pozvoľného. Urobte aj z pravidelného večera pri pohári vína neobyčajnú udalosť vďaka elegantnej, dekoračnej karafe s ktorou bude servírovanie vína ešte väčším potešením.


Karafa na víno tescoma

Na FAVI nájdete karafy na biele a červené víno , s uzáverom či bez, alebo aj s chladiacim systémom. Ak si chcete víno s priateľmi skutočne vychutnať, podávajte ho v atraktívnej dizajnovej karafe UNO VINO. Je vybavená praktickým viečkom s nalievacím otvorom, a chráni tak Vaše nápoje pred hmyzom a nečistotami. Pôžitok z dobrého vína, long drinku, ale aj obyčajnej minerálky s lístkom mäty je tým väčší, čím máte krajší pohár.


Ten správny musí byť úplne číry, dostatočne pevný a odolný proti poškriabaniu alebo odštiepeniu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky