úterý 5. března 2019

Nůž fiskars k40

Nůž fiskars k40

This knife comes with an Ergonomically designed plastic handle with finger guard making it easy to handle as an all purpose knife. This general purpose knife has a blade of stainless steel with a length of 100mm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Nůž fiskars k40

Ergonomicky tvarovaná rukojeť s ochranou proti sklouznutí ruky. Nerezavějící švédská ocel. Batoning von Eichen-und Buchenholz, Schnitzen von Haselnuss, absoluter Kauftip. Nůž je dodáván včetně praktického pouzdra, které chrání jak čepel, tak i uživatele při přenášení. Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou.


Free Shipping Available. Dodává se s plastovým pouzdrem. Jsou hlavně určeny k řezání čerstvých větví s průměrem nad cm.


Nůž fiskars k40

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Set se skládá z univerzální sekery X univerzálního nože Ka ostřiče Xsharp.


Má velmi lehké a pevné topůrko z FiberComp materiálu, 3D povrch topůrka pro bezpečnější držení, zvýšení rychlosti při švihu a tlumení nárazů. Ergonomski izrađena drška pruža jednostavno korištenje noža, dok oštrica od nehrđajućeg čelika omogućuje rezanje različitog materijala. Plastične korice noža štite Vaše ruke prilikom nekorištenja. Díky prvotřídní kvalitě a využívání nejmodernějších materiálů si udržuje.


Ať už máte zájem o zahradničení, krásné zboží pro domácnost nebo řemeslné výrobky, máme všechno. Fiskars nabízí širokou škálu kvalitních potřeb. Pomůcky, nástroje, nářadí i pracovní a ochranné oděvy. Garance vrácení zboží Do dnů Doprava ZDARM. Skvěle poslouží na zahrádce, stejně jako v kuchyni či při práci s dřevem.


Univerzální nůž pro široké použití s plastovým krytem. Jejich odolné a trvanlivé čepele jsou vyrobeny buď z nerezové nebo z uhlíkové oceli podle typu nože. Má ergonomicky tvarovanou rukojeť a ochranu proti sklouznutí ruky.


Nůž fiskars k40

Pilový list z kalené oceli má dlouhou životnost a je extrémně ostrý. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Fill Your Cart With Color today! Máte tak jistotu, že vám ruka nesklouzne až na čepel.


Bezpečné používání zaručuje i plastová pochva, která zakrývá ostří při nečinnosti. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. FISKARS turi ilgametę kokybės ir inovacijų patirtį.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky