čtvrtek 14. března 2019

Trouba brandt

Trouba sama nastaví vhodný režim pečení, teplotu a dobu pečení dle předem definované hmotnosti pokrmu. Co nového přináší řada Brandt Plus v indukčních deskách? Výrobky Brandt jsou nepřekonatelné ve výkonu a rychlosti a zároveň nejbezpečnější na trhu. Varné desky Brandt PLUS mají až stupňů nastavení výkonu. Nový design Intellect je sjednocujícím prvkem v rámci celé řady spotřebičů Brandt , jenž přináší uživatelům pocit nebývalé souhry všech spotřebičů napříč domácností.


Nové trouby Brandt intellect disponují inovovaným systémem cirkulace vzduchu uvnitř trouby – QUATTRO PULSE. Tento nový systém využívá obráceného proudění vzduchu s difuzorem, kdy je vzduch z trouby ventilátorem nasáván a ohříván topným tělesem. Soft Close - Tento důmyslný systém zajišťuje šetrné automatické dovření dvířek trouby bez nepříjemného zvuku.


Brandt přitom nezapomíná ani na vaši bezpečnost, když do svých indukčních. Nová kolekce vestavných trub Brandt se vyznačuje noblesním designem, který staví na ušlechtilých materiálech, jako jsou sklo a nerezová ocel. Nový design intellect je sjednocujícím prvkem v rámci celé řady spotřebičů Brandt , jenž přináší uživatelům pocit nebývalé souhry všech spotřebičů napříč domácností. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Trouba brandt

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Prosím, použijte minimálně znaky!


Moderní vestavná trouba z nabídky známého francouzského výrobce domácích spotřebičů. Pro snadno údržbu nabízí pyrolytické samočištění. Pro perfektní výsledek Vašeho snažení jsou připravené programy asistovaného pečení.


V této cenové hladině jsou již standartem dvířka se šetrným. V příslušenství naleznete rošt, plech pro přípravu jídla v páře a plech. Spotřebiče Brandt slaví let od začátku výroby a prodeje domácích spotřebičů.


Dále je vybavená funkcemi SmartAssist, QuattroPulse, Smart BOOST a funkci Pizza. Skvěle vybavená trouba , z nabídky známé firmy. Multifunkční trouba řady Intellect s MAXI objemem l zajistí rovnoměrnou distribuci teplého vzduchu čtyřmi vývody. Jedinečné pyrolytické čištění dokáže účinně odstranit veškeré nečistoty.


Během pyrolýzy je v troubě teplota zvýšena až k neuvěřitelným 5°C. Moderní a dobře vybavená multifunční vestavná trouba tradičního francouzského výrobce domácích spotřebičů. Nabízí SmartAssist, který navrhuje teplotu a délku pečení podle zvolené pečící funkce. Horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem – dražší typ výrobku, udržující ve všech oblastech trouby stejnou teplotu.


Ventilátor částečně zaostává za kruhovým topným tělesem, a to především v konstantní teplotě či rychlosti přípravy. Elegantní a velmi moderní vestavná trouba známého francouzského výrobce domácích spotřebičů. Disponuje dotykovým ovládáním Intellect, se kterým se skamarádíte téměř okamžitě. Nádherná a skvěle vybavená trouba na pečení, z nabídky známé francouzské firmy. Horký vzduch je poté vyfukován čtyřmi vývody v rozích zadní stěny.


Trouba brandt

Bílá verze multifunkční vestavné trouby od velmi známého francouzského výrobce spotřebičů. Má velmi snadné ovládání, kterému dominuje centrální otočný knoflík, který je potom doplněný dotykovým ovládáním. Elegantní vestavná trouba od známého francouzského výrobce domácích spotřebičů.


Má velmi intuitivní ovládání, kterému dominuje centrální otočný volič, který je doplněný dotykovým ovládáním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky