středa 27. března 2019

Elektrikářský nůž

Střenka nože je z plastu. Délka nože je 1mm a délka rukojeti 1mm. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kromě pracovníka chrání ještě izolaci. Elektrikářský nůž na kabely MIKOV 346-NH-s botičkou a plastovou rukojetí.


Vážení zákazníci, vzhledem k usnesení vlády ČR je naše prodejna nářadí od pondělí 16. Bude zde však provizorním výdejním oknem ve vestibulu probíhat výdej osobních odběrů z našeho eshopu a výdej Zásilkovny. Lansky nůž pro elektrikáře nůž.


Elektrikářský nůž

Délka v zavřeném stavu 12cm Nerezová čepel s odstraňovačem izolace z drátů. Izolovaná černá nylon rukojeti. Hmotnost výrobku je gramů. Kvalitní elektrikářský nůž na odizolování kabelů je velmi praktická věc, která dokáže uspořit spousty času a práce. V naší nabídce naleznete klasické elektrikářské nože na kabely s čepelí či odizolovací nůž na kabely s možností nastavení kolečkem (je možné použít na průměr kabelu od 5mm do 28mm).


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Nože pro odizolování kabelů, odplášťovací, elektrikářský , odizolovací, s kapkou. Speciální nástroje pro odizolování kabelů.


Všechny informace o produktu Pracovní nůž Nůž elektrikářský 336-NH- porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Nůž elektrikářský 336-NH-1. Odlamovací, elektrikářské a kapesní zavírací nože. Můžete vybírat z mnoha typů nožů s odlamovací čepelí, dále nabízíme nože s výměnnými břity, skládací kapesní nože a nože elektrikářské. Díky jedinečnému tvarování především čepele dosáhnete precizní a čisté práce, která je pro správné naočkování či naroubování rostliny tolik důležitá. Dvě ostří na čepeli a tvar rukojeti byly optimalizovány tak, aby se s nožem daly co nejlépe odizolovat kabely.


Pouzdro se může pochlubit možností uchycení na knoflík Vašeho pracovního oblečení, kde bude pevně držet, a odkud je potom budete moci snadno odepnout. Materiál ostří: 2CrTvrdost. Popis: Nepoužívaný , nevyužitý. Pouze osobní odběr v NMnMor.


Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Síť výdejních míst po celé ČR více info Košík je prázdný. Mikov 336-NH-od 2Kč - Heureka. V souvislosti s nedávno dokončenou změnou řízení skladu na straně dodavatele a souvisejících neplánovaných problémů dochází ke zdržení v expedici od dodavatele k nám.


Hultafors ELK - speciálně vyvinutý nůž navržen na odizolování kabelů Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Nabízíme vám velmi kvalitní elektrikářské nože jako jsou např.


Stanley, Knipex, Mikov. Klasický nůž je navržený pro každodenní práci. Rukojeť určená pro každodenní použití bez ztráty designu, kde převládají přímky s velkými formálními kontrasty a barvou.


U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Odizolovací elektrikářský nůž na kabely s vylepšenou ergonomií rukojetí. Uschován v průhledné ochranné krytce.


Zavírací elektrikářský nůž s rovnou čepelí, silná čepel se dvojím ostřím usnadňujícím odizolovávání vodičů, pogumovaná ergonomická rukojeť, blistr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky