čtvrtek 14. března 2019

Sada talířů hranaté

Z materiálů máte na výběr porcelán či tvrzené sklo s vysokou odolností. Kvalitní jídelní soupravy jsou nezbytnou součástí vybavení domácnosti. Talíř Passion, dezertní cm.


Potřebujete doplnit jídelní soupravu? Sada talířů s krásným motivem černých a zelených oliv změní rázem vaše stolování.

Dokoupit mělké, hluboké či dezertní talířky? Na jednom místě mraky talířů z 3e-shopů! V nabídce najdete hranaté talíře na pizzu, talíře do mikrovlnky i vánoční talíře. Ukážeme vám jen ty relevantní. Vyberte si podle parametrů.


A právě s tím Vám velmi rádi pomůžeme. Naše nabídka jídelních sad talířů je plná různých tvarů a barev.

Najdete u nás kulaté talíře, hranaté talíře, skleněné talíře i porcelánové talíře. A co se týká barev, samozřejmostí jsou bílé talíře, ale i spousta různých barevných kombinací. Sada je vyrobena z porcelánu, je vhodná do myšky a mikrovlnné trouby. Sady se skládají ze šesti kusů od každého druhu.


V našem obchodě si můžete pořídit velmi pěkné jídelní soupravy s dekoracemi i čisté bez dekoru. Specializujeme se na porcelánové jídelní soupravy, keramické jídelní soupravy a jídelní soupravy z tvrzeného skla. Kulaté, hranaté i oválné, tradičního i moderního vzhledu – soupravy talířů si najdou místo v každé domácnosti.


Jídelní soupravy v moderním designu za příznivé ceny. Při stolování jsou talíře nezbytností a oceníme jak ty větší, tak i malé. Nejčastěji se setkáme s plochým, hlubokým a desertním talířem.


Co se týká materiálů, vyrábějí se soupravy jídelních talířů z porcelánu, skla i plastu. NÁDOBÍ, BEZ KTERÉHO SE NEOBEJDETE Dobře zvolená sada talířů vám může vydržet klidně celý život. Láká vás spíše moderní styl? Například hranaté talíře vypadají opravdu stylově.


Nebo raději sáhnete po bílé, kulaté klasice? Máme pro vás i zajímavé retro a venkovské talíře.

Vybírejte především na. V sadě najdete dva mělké talíře, dva hluboké talíře a dva dezertní talířky. Z krásného talíře hned lépe chutná! Hranaté talíře dají vyniknout servírovaným pokrmům a ozdobí každou tabuli.


Většina souprav je tradičně dílných, tj. Sada talířů je vyrobená z porcelánu a skládá se z dílů, bez problému tedy pohostíte i větší rodinu. Tento set je vhodný do myčky nádobí.


Ochutnejte atmosféru středomoří s jemným. Sada talířů Lamart obsahující dva mělké, dva hluboké a dva dezertní talíře potěší nadčasovým designem a hranatým tvarem. Vhodné do myčky i do mikrovlnné trouby.


Sada keramických talířů značky Lamart vhodná pro každodenní stolování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky