středa 6. března 2019

Šuplíky na kosmetiku

Šuplíky na kosmetiku

This video is unavailable. Co nesmí chybět v ložnici? V dětském pokoji pak dětský toaletní stolek pro dívky i větší slečny. Malé i velké, moderní i retro najdete na FAVI. Mini nábytek nemusí být jen do domečku pro panenky.


Do dámské ložnice vnesou něžnou a roztomilou atmosféru. A tato mini komoda se zrcadlem to určitě umí. Je vyrobena s velkým důrazem na detail.


Světlé dřevo a jednoduchý vzor se hodí do každé ložnice. Organizér obsahuje celkem šest různě velkých kapes, do kterých lze přehledně umístit všechny kosmetické potřeby. Cestovní organizér na kosmetiku je skvělým doplňkem například na dovolenou nebo na služební cestu.


Po příjezdu na místo stačí organizér rozložit. Roztomilý mini nábytek okouzlí všechny ženy, ať je jim nebo 50. Tato mini komoda není jen skvělým nápadem na to, jak oživit třeba už starší vybavení ložnice, ale také praktickým místem na uchovávání maličkostí. Komoda je vyrobena s velkým citem pro detail.


Připomíná komodu klasických větších rozměrů. Hledáte krabice, organizéry nebo látkové boxy, do kterých uložíte oblečení, šperky i boty? Zkrátka spoustu užitečných pomocníků, díky kterým udržíte ve svých věcech pořádek lusknutím prstů. Skladování kosmetiky vás hodně zajímalo, tak jsem se konečně dokopala a natočila video. Já bych na to teda nedávala sklo – osobně nesnáším leštění skla – i když podklad bílý, s tím nemám zkušenost, ale podle mě to stejně bude pořád ohmatané a celkově – ta skleněná deska by podle mě tomu stolku ubírala na efektu.


Všechny známé značky kosmetiky a parfémů na notino. Parfémy, makeup a kosmetika na vlasy - bestsellery i nové značky každý den. Potřebujete někam do příští sezóny uložit letní oblečení? Nebo schovat synovu fotbalovou výstroj do příštího tréninku?


Prohlédněte si naši nabídku úložných krabic a najděte všem věcem dočasný domov. A pokud chcete na první pohled vidět, co je uvnitř, můžete si vybrat průhlednou variantu. Díky nadčasovému vzhledu se tento vozík hodí do každé koupelny. Nabízí tři prostorné šuplíky z bílé transparentní umělé hmoty, kam lze přehledně ukládat kosmetiku a doplňky do koupelny. Na horní plochu pak můžete umístit například dekorativní předměty.


Díky čtyřem kolečkům snadno přemístitelný. Komody a prádelníky patří do ložnice, někdy totiž běžná šatní skříň nestačí a je potřeba více úložného prostoru. Vybírejte z nabídky na JYSK. Brně, Praze, Plzni, Olomouci či Zlíně.


Jupíí, dostala jsem se na mail, rychle stáhla kupon do mobilu a šupu zpět za prodavačkou. Při toulkách prodejnou mě zaujaly pořadače na kosmetiku. Ale pak jsem si řekla, že je vlastně nepotřebuji. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pořadač na kosmetiku je rozdělen do dvou pater. Spodní patro se skládá ze tří praktických šuplíků. Ve vrchním patře získáte odkládací prostor na rtěnky, krémy, laky na nehty, štětce a mnoho dalšího.


IKEA - ALEX, Zásuvkový díl, bílá, Zarážky v zásuvkách zabraňují jejímu vypadnutí. Díky povrchové úpravě na zadní části můžete výrobek umístit i doprostřed místnosti. Součástí balení jsou plastové podložky, které drží stolní desku na místě.


Šuplíky na kosmetiku

Tento výrobek byl navržen a testován pro domácí použití. Zapnuli jsme sledování dostupnosti pro produkt: Produkt již sledujete. Až bude tenhle kousek znovu k dispozici, na váš e-mail ihned odešleme zprávu.


Můžete si změnit adresu, na kterou se má zpráva zaslat, nebo sledování zrušit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky