pondělí 25. března 2019

Pánská zástěra na vaření

Neušpiňte se při vaření. Pořiďte si zástěru do kuchyně nebo na grilování. Vyberte si dámskou, pánskou nebo dětskou pro všechny domácí kuchaře. Kuchyňské zástěry u nás seženete v desítkách barev a provedeních - s kapsami, se sexy nápisy, s mimoni nebo stylové od Jamieho Olivera. Zástěra na vaření pro maminku, která peče ty nejlepší bábovky na světě.


Pánská zástěra na vaření

Unikátní zástěra , na kterou vytiskneme jméno vaší maminky - jméno maminky napište do poznámky k objednávce. Poznámku naleznete ve 3. Zadat poznámku pro prodejce“. Pro všechny milovníky vaření , pečení a grilování přinášíme kvalitní a vtipné kuchařské zástěry od různých výrobců.


V nabídce máme více než 2druhů zástěr pro ženy, muže, děti a páry za vynikající ceny s doručením již do hodin. A u vaření se již nebudete nudit, zaručeně. Vtipné zástěry s potiskem vám dodáme do dnů.


Pánské kuchyňské zástěry. Kuchyňská zástěra může být skvělý dárek pro muže, kteří rádi vaří. Pokud máte dámy to štěstí, že Váš partner patří mezi ně, vyberte mu v našem e-shopu originální, ručně ušitou zástěru, se kterou bude králem Vaší kuchyně!


Už žádné fleky na oblíbeném tričku! Nabízíme Vám praktické a zároveň dekorační zástěry, které oceníte především při smažení a šleháhní. Zástěry jsou tematicky a barevně navrženy pro ženy, muže a děti. Vysoká kvalita tisku a možnost praní v pračce zaručuje dlouhou životnost a snadnou údržbu. Bavlněná pánská kuchyňská zástěra s obrázkem na vaření pro všechny kuchaře a kuchtíky.


Pánská zástěra na vaření

Je to tak, zde nabízíme dárkové kuchyňské zástěry na vaření s originálním často vtipným a nápaditým potiskem, a to v mnoha variantách pro veselé ženy, dívky i pro muže, kteří se alespoň občas přimotají v kuchyni nebo třeba při grilování. Rozvesel si vaření zástěrou s vtipným potiskem! Pokud tě na blbinky moc neužije a vaření bereš opravdu vážně, zástěru ti potiskneme jakýmkoliv jiným obrázkem.


Na zástěru si můžeš umístit vlastní potisk, text nebo fotku a vytvořit tak originální dárek. Mamince zástěru nejlepší kuchařka, tátovi třeba steak. Kvalitní zástěra francouzského výrobce.


Pánská zástěra na vaření

Přesný popis produktu nalezneze níže. Jejch pánská zástěra zavěšená na věšáčku čeká na svou premiéru. Nicméně ve chvíli, kdy muž vstoupí v pánské kuchyňské zástěře do kuchyně, všechny ženy zbystří. Ve skutečnosti si muži obléknou svoji pánskou kuchyňskou zástěru a mnohdy nemají ani představu, co je to pomoc při vaření.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zástěra s originálním motivem Tady vařím já je skvělý dárek, který potěší každého vášnivého kuchaře! Pokud se jedná o produkt na zakázku (úprava grafiky, text na přání aj.), zkontrolujte si prosím pečlivě tabulku velikostí.


Pánská zástěra na vaření

Takový produkt totiž nemůžeme vyměnit ve lhůtě dní. Vhodná jako zástěra na grilování i vaření , pro muže i ženy. Podle potisku může být také vtipná zástěra apod. Tato grilovací zástěra (nebo vařící, číšnická apod.) má uni velikost, rozměr 85x83cm.


Detail produktu Do obchodu. Originální kuchyňská pánská zástěra na vaření pro vášnivé sommeliéry. Béžový podklad s etiketami známých značek vín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky