úterý 26. března 2019

Malá forma na bábovku

Malá forma na bábovku

Nordic Ware malá forma na bábovku pro dva. Díky antiadhéznímu povrchu nemusíte formu zdlouhavě vymazávat, aniž by se vám bábovka připálila nebo přichytila. Malá forma na bábovku je vhodná na recepty s objemem těsta cca hrnků. Sklo má výhodu, že se při pečení nedeformuje tvar a je vidět barva povrchu bábovky.


I když v dnešní době dáváme přednost kupovaným dezertům, nad poctivou domácí bábovku není. Abyste si ji mohli doma vytvořit, potřebujete to správné vybavení v podobě kvalitní formy. Smaltované formy nejen na bábovku. V současnosti se nejvíce používají silikonové formy, které jsou velice šikovné. Pořiďte si netradiční formu na bábovku.


Pokud patříte také mezi jedince, kteří nedají na tento dezert dopustit a ztratila se vám nebo rozbila forma na bábovku , můžete si ji pořídit u nás. V naší nabídce naleznete celou řadu zajímavých forem na bábovku samozřejmě máte také netradiční formy na bábovku. Silikonová forma na pečení mini koule 400ml - Silikomart.


Keramická forma na bábovku 24cm - Orion. Tortová forma najčastejšie kruhového tvaru, deliteľná na časti (boky a dno), mechanizmus pre jednoduché a bezpečné vyklápanie. Oblíbený klasický design formy ve stříbrném provedení. Pro pečení tradiční krásně tvarované bábovky v troubě. Ucha umožňují lepší manipulaci s formou.


Okouzlete svou návštěvu klasickou, ale velice oblíbenou bábovkou Anniversary, stejně tak, jako v 60. Odebrat z oblíbených Do oblíbených Sleva -. Simax bábovka malá 210x1mm. VÝPRODEJ - Poslední šance ke koupi. Bábovka Slunečnice malá.


Krásná smaltovaná bábovková forma z kvalitní české litiny. Vedle vynikajících pečících vlastností jsou formy i krásnou dekorací, a proto i originálním dárkem. Snadné mytí v myčce nádobí, jsou velmi skladné. Objem l, výstupek uprostřed formy je nižší než okraj formy.


Vhodné do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby. Každá forma je originál a má drobné nedokonalosti, které patří k ruční výrobě tohoto typu zboží. Forma na bábovku 21cm skl. Aukce 3Kč s dopravou 4Kč. STARÁ MĚDĚNÁ FORMA NA CHLEBA.


Malá forma na bábovku

Má glazovaný povrch, takže se Vám v ní těsto také nepřichytí. Při manipulaci s touto formou musíte být však velmi opatrní, keramika nesnáší rychlé změny teplot. Originální forma na bábovku , vyrobena z masivního litého hliníku.


Klasický design a perfektní provedení. Litinová forma na bábovku malá bílá. Menší forma na bábovku v bílé barvě, s černým lemováním. Má vynikající pečící vlastnosti. Krásna smaltovaná bábovková forma z kvalitnej českej liatiny.


Popri vynikajúcich pečiacich vlastnostiach sú formy i krásnou dekoráciou, a preto aj originálnym darčekom. Potom přidáme na 1°C a dopékáme asi - minut. Zkusíme špejlí, jestli je uvnitř hotová. Upečenou bábovku vyklopíme, pocukrujeme a můžeme servírovat. Zobrazit přes 2dalších receptů pro bábovku ! Studenú formu vkladajte do studenej rúry a potom zapnite.


Horúci formu po vybratí z rúry nikdy nedávajte na kov, kameň, dlaždice - vždy len na drevenú podložku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky