pondělí 11. března 2019

Plechová lopatka

Plechová lopatka určená k úklidu hrubých nečistot. Hodnocení produktu: 1. Dodávaná s dřevěným držadlem. Zesílená široká plechová lopatka lakovaná… V rámci preventivní ochrany našich zaměstnanců máme od pátku 13.


Vybírejte si Smetáčky a lopatky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Lopatka plechová na mouku obrovská - Blex. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Harmonicky ladí s dřevěným smetáčkem Heart. Dostupnost: Skladem Produkt je expedován z centrálního skladu.


K osobnímu odběru na prodejně bude k dispozici za – dny od objednání. Zobrazit podrobnější popis.

Cena dopravy Kč s DPH. Ihned na Mělníku - otevírací. I úklid může být zábava. Výrobek je vyroben z kvalitního plechu.


Produkty denní potřeby od britské značky Garden Trading vás budou bavit neotřelým designem i maximální funkčností. Značka Vorel je výsledkem dlouhodobě trpělivé práce a přístupu polské společnosti TOYA a. Která během svého působení na celosvětovém trhu dokázala vystavit hned několik rozličných značek s odlišným zařazením. Inzerát Nová plechová lopatka na dlouhé kovové násadě v okrese Blansko, cena 50Kč, od Andrea Barvová na Sbazar.


Popis: Nová plechová lopatka na dlouhé kovové násadě vhodná k domácímu uklidu smetí či k uklidu po vašich mazlíčcích. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování.


Zaobstarajte si tradičnú pomôcku pre ľahké upratovanie. Ruční lopatka vhodná pro kypření, sázení, přesazování a hnojení na zahradě. Délka 2mm, hmotnost 1g.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Autičko bolo udržavane po celu dobu taktiežaj servisovane. Je plne funkčne len si treba spravit štarte (ten pridam k tomu). Při registraci získáte ihned slevu na nákup. Prosím, použijte minimálně znaky! Cookie je malý soubor tvořený písmeny a číslicemi, který počítač s webovou stránkou prostřednictvím prohlížeče odesílá do vašeho počítače nebo mobilního telefonu (dále označovaných jako „zařízení“) a ukládá na pevném disku vašeho zařízení.


Bezplatná registrácia on-line zákazníka v pár krokoch. Teraz začnite využívať všetky výhody obchodu! V případě odstoupení od kupní smlouvy vám peníze odešleme v den převzetí zásilky. Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke. Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články.


Súhlasím Vážení návštevníci, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky