pátek 15. března 2019

Plynový vařič meva

Nový vařič SPIDER PRO Značka MEVA uvedla na trh nový vařič SPIDER PRO,. Plynový stolní vařič hořák ORLÍK - s víkem. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Dvouhořákový plynový stolní vařič MEVA ORLÍK na propan-butan bez víka. Jednoduchost a výkonnost ho předurčuje k vaření i ohřívání pokrmů.


Informace o produktu Vařič Focus od značky Meva má multifunkční využití, můžete jej využít v kempu nebo na turistických toulkách. Díky vařiči si rychle a jednoduše ohřejete svůj oblíbený pokrm. Skladem 5Kč bez DPH. Kempingový, cestovní, plynový gril na PB kartuše.


Vařič ORLÍK je vysokotlaký plynový vařič s dvěma hořáky na PB. Díky vyššímu tlaku plynu lépe odolává závanům větru a nehrozí tak časté zhasnutí plamene jako u nízkotlakých vařičů. Plynové vařiče Meva vysokotlaké a nízkotlaké pro připojení ke , kg plynové láhvi.


Plynový vařič meva

Vařiče české výroby pro turistiku, kempink, na chatu, do domácnosti. Nechybí ani klasický osvědčený plynový vařič s celým zastoupením doprovodného příslušenství nebo plynové teplomety. Navštivte společnost dnes již s legendární historií a přesvědčte se, že se kvalitnější výrobky a vybavení pro dům a zahradu hledají opravdu těžko.


Výrobce Meva po právu patří do našeho. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Toto bývá časté dilema v případě, že si chceme i někde v přírodě dopřát teplého jídla.


Následující video z našeho seriálu Vám trochu napoví. Je určen k připojení na malou propanbutanovou kg láhev. Připojovací závit je v zadní části spotřebiče.


Vařič je stabilní díky rozkládací plotýnce. Vyberajte si Outdoorové variče podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Detailní popis produktu.


PB není součástí výrobku. Stabilní a výkonný turistický plynový vařič vhodný pro zálesáky a rybáře, kteří mají rádi komfort bez kompromisů. Ten dokáže MEVA SPIDER vyčarovat kvalitním výkonem, který se rovná sporáku. Kvalitní vařič , od tradičního výrobce. Lahev kg (Typ: 316) není součástí balení.


Ultralehký a výkoný vařič naší výroby. Je ideální volbou pro stavebníky, silničáře, zemědělce, stejně tak je praktickým vařičem pro domácí zabijačky či přípravu krmiv. Turistický plynový vařič Var je určen jak na víkendové pobyty, cyklovýlety, tak i na trekingové akce, či výkonnostní vysokohorskou turistiku a horolezectví. Vhodný na cesty, rybaření, do stanu.


Kartuši lze kdykoli demontovat. Hlavní benefity plynového. Campingové vařiče na propan butan jsou určeny pro turistické účely k přípravě pokrmů. Dvouplotýnkový plynový vařič se dvěma oddělenými hořáky je ideální na chatu nebo na letní kempování.


Jeho hmotnost činí kg. Připojení hadice je v zadní části vařiče. Jedná se o vysokotlaký vařič.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky