pátek 22. března 2019

Modrý porcelán

Jsou různí výrobci modrého porcelánu , my jsme do této kategorie zařadili, kvalitně modře dekorovaný porcelán z Anglie, České republiky, Itálie a postupně přidáme i další výrobce. Krásny porcelánový set pre osoby. Jemnučké tenučké, luxus ako kuchynský riad či chalupu za super cenu. Slovak porcelán , Bohemia.


Modrý okraj, hus, vzor húsky. Ostatní - Anglicky porcelan bazar.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Porcelán je pro kulturu a kvalitu stolování nejvhodnější materiál.


Výroba porcelánu má v Čechách dlouhou tradici, kterou stojí za to rozvíjet a podporovat. Stejným způsobem se snažíme přistupovat k nabídce českého skla. Nabízíme český křišťál a české sklo, které naši zemi proslavilo po celém světě a jehož tradice sahá ještě hlouběji do historie než.


Vše, co zde v tuto chvíli vidíte, je kvalitní český porcelán , vytvořený ve Studiu Malíská.

Tyto výrobky jsou vyráběny a dekorovány pomocí speciální technologie vtavných barev, které jsou vhodné pro používání do myčky i mikrovnlné trouby. Porcelán (zastarale též porculán) je keramická hmota, vzniká vypálením keramického těsta tvořeného směsí kaolinu, ostřiva a taviva. Používá se pro výrobu nádobí, sanitární keramiky, elektrických izolátorů, dlaždic, ozdobných předmětů, v dentální keramice a mnoha dalších předmětů (hlavičky panenek aj.). Nabízíme vám bohatý výběr anglického porcelánu Wedgwoo který více jak 2let kombinuje krásu, uměleckou hodnotu a řemeslné mistrovství. Díky této inovaci, byl Ťing-te-čenský bílo- modrý porcelán z dob dynastie Ming považován za vrchol krásy a vynikající umělecké dílo.


Pro rituální a náboženské účely vládci dynastie Ming preferovali Te-chua porcelán z provincie Fu- ťien, který měl výraznou teplou barvu bílé slonoviny, jelikož jíl obsahuje stopy. Originální cibulák, jídelní soupravy, kávové soupravy a další český porcelán do vaší kuchyně. Dakujem že ste nakukli do mojho bazarika,veci su nosene ale vo velmi dobrom stave,ak je nejaka vada upozornim na to ,Poštovne podla tarif SP,poprosim info o doručeni balika, Baliky koli pracovnej vytaženosti posielam cez vikend.


Veci s mamičkami nemenim ceny su pevne. Veci nerezervujem dokym mamička nema važny zaujem, moje čislo učtu. Hrnky, bílo-modré, ks. Tyrkysový talíř z kameniny na polévku Brandani Serendipity, ⌀ cm.


Vybrat si můžete porcelán v klasickém nebo moderním stylu. Každá talířová sada se standardně skládá z 6-ti talířů mělkých, 6-ti talířů hluboých a 6-ti talířů dezertních. Do této aukce vkládám již od korunky MODRÝ PORCELÁN ODDĚLOVAČ BÍLKŮ OD ŽLOUTKŮ VAJÍČEK včetně HRNKU Je z bílého tvarovaného porcelánu s modrým dekorem. Sledujte i mé další aukce,ušetříte na poštovném ! Oddělovací sítko má průměr 80mm,je vysoké 25mm a je včetně výlevky a držátka.


SLY Bílý porcelán se vzorem. Talíře mají průměr 210mm a jsou vysoké 25mm.

Tento porcelán je značen pouze čísly. Jejich stav posuďte sami na fotografiích. Všechny designovky máme skladem. Vyberte si u nás svůj vysněný kousek.


Zlacený porcelán s glazurou v barvě slonoviny. Střed bílý, se zlatým kruhem. Značené zespodu - tištěná značka AL-KA Kunst, K. Inzerát starožitný modrý porcelán na inzertním serveru Bazák. Platnost tohoto inzerátu skončila a již není možné na něj odpovídat. E-shop a prodejna BOHEMIA CRYSTAL v centru Brna.


Nabízíme české křišťálové sklo, cibulák z Dubí, růžový porcelán , šperky, skleničky s krystalky Swarovski.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky