středa 20. března 2019

Keramicky dzban

Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Originální keramické nádoby na vodu i na pivo umí nejlépe české a slovenské ruce. Poháry, korbely, džbány a džbánky z keramiky najdete. Klasický džbán se dvěma ušima pro snadné přenášení. Keramický džbán výška 30cm.


Můžete jej použít buď na vodu, nebo jen tak jako dekoraci, například pro suché či čerstvě řezané květiny. Přivítejte jaro barevnými doplňky, se kterými bude doma hned veseleji! Baculatý džbán v krásné korálové barvě přímo dýchá letní atmosférou. Vychutnejte si z něj oblíbený nápoj, nebo také poslouží jako stylová váza na květiny. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Popis předmětu: Prodám keramický džbán na pivo. Podrobnosti na fotkách. PO OBDRŽENÍ ZÁSILKY PROSÍM O UDĚLENÍ KOMENTÁŘE.


Z časových důvodů osobní převzetí není možné, jsem pracovně plně vytížen! Platba za vyaukrované zboží do 5ti pracovních dnů! Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Chcete urobiť radosť Vašim priateľom či blízkym ale neviete sa rozhodnúť pre konkrétnu dekoráciu či doplnok? Darujte im darčekovú poukážku aby si mohli sami vybrať v našom internetovom obchode ten pravý darček ktorý skrášli ich domov. Máme kamennúpredajňuv Prahe 8. Vpredajni máme široký sortiment, tovar si tumôžete prezrieť a kúpiť.


Naši vyškolení predavači vám radi poradia. Inzerát keramický džbán v okrese Chomutov, cena 400Kč, od trpaslicipincziru na Sbazar. Popis: Prodám krásně zdobený nepoužitý džbán. S tímto džbánkem se dá zajít pro pivo, pokud nechcete čekat, až Vám padne pěna, tak si objednejte 2x velké a jednu třetinku.


Každá dáma má svou představu o využití keramiky a do džbánku lze naaranžovat květiny. Hnědý keramický džbán na 5l piva. Sledovat produkt Prodej již skončil, klikněte na sledovat produkt a my vás upozorníme, až bude znovu naskladněný a připravený k odeslání. S tímto džbánem si můžete zajít pro pivo, nebo do něj naaranžovat květiny.


TESCOMA džbán na pivo myBEER 2. Tmavě hnědý keramický džbán, obsah litru. Stav perfektní, nikdy nebyl používaný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky