čtvrtek 14. března 2019

Kleště na plastové patentky

Barevné plastové patentky pro výrobu plenek a obleční. Eko-tex certifikované, dovoz. Stejné patentky najdete běžně na většině komerčně prodávaných dětských látkových plen a podobně. Nyní budete moci tento profesionální vzhled dosáhnout i doma :) Aplikují se specielními kleštičkami , které máme také, případně.


Zkusím Vám v pondělí poslat kleště na opravu a pokud se znovu rozbijí, budu chtít vrátit peníze.

Děkuji a přeji Vám hezké dny! Univerzální kleště na plastové KAM patentky. V sadě je náhradní piston na větší patentky a vymnitelné mističky na patentky jiných rozměrů, než jsou ty. Všechny patentky , které prodáváme,. Ruční lis - kleště na patentky od firmy KAM.


Zlevnili jsme (12) Pletení a háčkování Podprsenkové, plavkové a korzetové polotovary Polotovary k výrobě kabelek a tašek Polotovary na tvorbu postaviček a zvířátek Popruhy Pro mazlíčky Pruženky - gumy Prýmky, hadovky a borty Stuhy Suché zipy. Lis má široké uplatnění.

Lze jej použít k nýtování knoflíků, sedlářských nýtů a dalších komponentů určených k nýtování. K lisu je třeba zakoupit vhodné pistony. Popis: Sada obsahuje kvalitní kleště na druky, šídlo, šroubovák a čtyři nástavce na odlišné velikosti druků a 1plastových a kovových druků. Tři nástavce vhodné na plastové druky velikostí T Ta T8. Nástavec vhodný na kovové druky velikosti T5.


Dvě razidla na plastové druky. Menší plastové patentky MINI ze série Prym Love, které využijete zejména na kojenecké oblečení. Jedno razidlo na kovové druky. Kleště , nýty, druky, patentky. Plastové patentky o průměru 1mm, kompletů na blistru (květinky - průměr 1mm, kompletů na kartě).


Neobsahuje nýtovací přípravky. Dále je v sadě šroubovák na výněbu pistonů. V nabídce máme stiskací knoflíky kohinoor, plastové patentky pro děti z kolekce Prym Love Color Snaps různých barev, tvarů a velikostí. Patentky i druky kulaté, hvězdičky, smajlíky.


Dále druky a průchodky kovové, měděné, mosazné, stříbrné.

Zakoupit můžete rovněž přípravky a kleště na patentky a druky. Narážeče na kleště (sada na patentky 1a mm) Plastové narážeče sloužící k aplikaci kovových bezniklových patentek o průměru mm (obrázkové) a 1mm (kroužky). Jedna sada obsahuje dvě hlavičky a dva spodní díly. Tyto kleště využijete při děrování a nýtování kovových i plastový druků a průchodek. Na šijemedětem mají úžasnou věc - plastové patentky.


Odkaz na návod na tyhle ozdůbky dávaly holky na diskusi. Použít lze tyto kleště pouze na zamačkávací patentky , nikoliv na našívací - ty je potřeba klasicky k textilu přišít. Balení obsahuje šroubovák pro výměnu příslušenství na různé velikosti knoflíků.


Návod k použití v anglickém a německém jazyce. Velký výběr barevných KAM nýtků naleznete: zde V nabídce máme také praktický box na uložení KAM. Color snaps - plastové barevné patentky , různé barvy, tvar kruh, květinky, srdce, hvězdičky. K připevnění patentků se používají kleště Vario Prym LOVE, kleště Vario nebo nýtovací přípravek pro Color snaps. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Obsahuje i nýtovací přípravky pro plastové patentky Color snaps! Jen tak pro zajímavost.


Lisy a pistony jsou třeba při aplikaci nýtovacích stiskacích knoflíků, zapínacích knoflíků, kalhotových nýtů a dalších výrobků, které nelze jednoduše na látku přišít. Dle druhu použitého materiálu je navíc nutno v některých případech předem materiál vyděrovat. K tomuto účelu slouží děrovací kleště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky