pondělí 11. března 2019

Indukční deska heureka

Automatická detekce aktivuje pouze potřebnou zónu. Díky funkci PowerBoost dosáhnete varu až o polovinu rychleji. Varne desky indukcni amica - Vyhledávání na Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Varná deska disponuje ovládáním DirectSelect, což umožňuje přímou a snadnou volbu varné zóny, stupně výkonu a dalších funkcí. Další nespornou výhodou desky je Senzor na smažení PerfectFry, který zajistí. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. Díky tomu, že ohřívá pouze pánev a okamžitě reaguje na změnu nastavení teploty, máte vždy plnou kontrolu nad procesem. Z kolekce Dolce Stil Novo od společnosti. Varná deska dosáhne správné teploty v okamžiku, kdy se jí dotkne položené nádobí a teplotu můžete.


Ovládní je dotykové pomocí posuvného ovladače pro maximální. Provedení se zkosenými hranami. Inteligentně rozpozná nádobu a ohřívá přímo její dno. Ihned po odejmutí nádoby se varná zóna rychle ochladí, čímž se minimalizují bezpečnostní rizika a možnost připálení zbytku jídla. Rozhodla jsem se, že si do nového panelákového bytu pořídíme indukční varnou desku.


V bytě je připravena zásuvka na indukci jištěna A jističem a jistič bytu má hodnotu A. V domě je jednofázový proud. Deska pracuje pomocí indukčních varných zón s rozpoznáním. Dvouzónový indukční vařič s nezávislou regulací, sklokeramická indukční varná deska studená na dotyk (teplo se indukcí vytváří přímo v nádobě). Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Sety domácích spotřebičů. Samostatná varná deska Instalace Vestavěný spotřebič Typ výrobku elektrická varná deska Designová řada AEG-Electrolux PBarva Černá Materiál. Více těchto varných desek je možné zkombinovat s odsavačem par FMY 9HE. Ty mají dno tvořené vrstvami nerezové oceli, mezi které je vložena deska z běžné, feromagnetické oceli.


Pánve s kulatým dnem (wok) nebudou fungovat správně na plochém vařiči. Proto už se vyrábí indukční vařiče s prohlubní pro wok pánve. Indukční vařiče fungují nejlépe s nádobím s plochým dnem.


Vybírejte si Sady nádobí podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. V okamžiku, kdy se přiblíží bod varu, upraví intenzitu ohřevu, aby se vření změnilo na stabilnější mírné probublávání. Místo čekání, kdy to začne uvntiř hrnců vřít, se tak můžete. Získáte tak velkou varnou plochu, která je ideální pro velké pánve nebo gr.


Vestavná indukční deska Electrolux 6Pure je velice elegantní a diskrétní. Jakmile se jí dotknete, na temné černé ploše se červeně rozsvítí všechny ovládací prvky i varné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky