čtvrtek 21. března 2019

Pračka romo bazar

MINI pračka romo v kombinaci se ždímačkou. Velmi nenáročná pračka s jednoduchým ovládáním, jednoduchý servis. Ideální pro chaty apod – nalejete vodu z kanystru a perete … Velmi dobrý stav, pěkná pračka.


Elektro - Romo pracka bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Pračka byla málo používaná.


Cenu nabídněte - dohodou. Satan, stará lampová TV v nálezovém stavu, pračka romo z r. Jednoduchá na ovládání, snadná obsluha. Satan na piliny (jen horní díly na nohách), stará lampová TV v nálezovém stavu, pračka romo z r. Inzerát PRAČKA ROMO v okrese Chrudim, cena dohodou, od bb. Popis: Uplně nová, ještě zabalená pračka ROMO. Jedním z prvních výrobních programů se staly montáže obecních rozhlasů a veřejného osvětlení, z něhož vznikl i nynější název Romo.


Projděte si inzeráty pracka romo na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Vířivá pračka Romo R 190. Maximální kapacita je kg prádla.


Díky libovolné době praní si sami určíte, jak svoje prádlo potřebujete vyprat a po jakou dobu. Je vhodná do malých domácností, kde se velká pračka nevyplatí, nebo pro. Pracka a odstredivka ROMO - Predám elektrickú práčku ROMO a odstredivku ROMO , málo používané, dobrý technický stav, viac foto mailom, cena dohodou. Je proto vhodná i do míst, kde není zavedeno vodovodní připojení. Všechny sporáky Romo disponují dvířky se třemi vrstvami skla, která lze velmi snadno vyjmout a vyčistit.


Dom a záhrada - Pracka romo bazár. KA - Olomouc - Sbazar. Hadice k pračkám - Heureka. Zadavatel k inzerátu nepřiložil fotografie. Možno dovézt nebo zaslat kamkoliv i na Slovensko.


U kliky chybí dřevěné madlo, aretační šroub pro zastavení pohybu bubnu je funkční. Vstupní otvor ( hrdlo ) má průměr 155mm, hloubka nádoby je cca 290mm. Prodám ruční hliníkovou pračku na kliku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky