čtvrtek 14. března 2019

Test pračka se sušičkou

V našem srovnávacím testu nejlepších praček se sušičkou jsme se důkladně věnovali více než deseti pračkám. Pračka se sušičkou v sobě pojí dva spotřebiče. Sušení ovšem v případě kombinovaného spotřebiče není zcela rovnocenné sušení v sušičce, větší důraz jsme tedy kladli na praní, jako primární funkci. Přestože se u některých modelů praček se sušičkou stává, že vysušené prádlo není suché na 1 a nachází se v něm určitá zbytková vlhkost, stále je to nejvhodnější volba, pokud chcete mít spotřebiče v jednom a ušetřit si tak mnoho času i námahy, které musíte vynaložit na vyprání, vyndání z pračky, pověšení na věšák či prádelní šňůry. Nejlepší pračka se sušičkou v jednom je podle našeho testu AEG SensiDry L9WBA61B.


Jde o AAA pračku se sušičkou – tzn.

A pro energetickou úspornost (aktuálně nejúspornější známka na štítku), druhé A pro účinnost praní a třetí A pro účinnost odstředění. Nabízí se řešení spočívající v pořízení pračky kombinované se sušičkou. Jestli je koupě pračky se sušičkou skutečně výhra, jsme prověřili v aktuálním testu. Nejen proto jsme připravili velký test , srovnání a recenze praček.


Níže jsme otestovali nejlepší pračky s horním plněním, nejlepší pračky s předním plněním a nejlepší pračky se sušičkou. Nezapomeňte se také podívat do kategorie, jak vybrat. V tomto rozsáhlém nákupním průvodci se proto budeme se věnovat pračkám ze všech stran, zevnitř i zvenčí.


Dočtete se , jaké funkce vám usnadní praní, jak dobře má pračka odstřeďovat, aby spolupracovala se sušičkou , nebo třeba jak se vyznat v energetickém štítku.

Usnadníme vám rozhodování, jestli vybrat pračku s. Samostatný spotřebič vs. Hodně lidí se neví rady, zda si koupit samostatné spotřebiče zvlášť, nebo jenom jeden, který kombinuje pračku a sušičku dohromady. Existuje celá řada důvodů, proč by pračka se sušičkou měla být pro vás výhodná. Nejčastějším důvodem pro tuto volbu je nedostatek. Spolu s pokročilou množstevní automatikou tak patří toto zařízení 2vmezi nejlépe vybavené modely.


Pokud bydlíte v malém bytě, kde není šance pro umístění samostatné sušičky, nebo nemáte dostatečný prostor, kde byste mohli sušit prádlo, pak je dokonalou volbou pračka se sušičkou. Ze všech těchto typů jsme vybrali trojici modelů v různých cenových hladinách. Na konci článku se navíc dočtete pár užitečných ra na jaké parametry se při výběru pračky zaměřit. V naši databázi najdete i pračky kombinované se sušičkou , které se mohou hodit do malých bytů, kde na sušení prádla není místo. V našem testu mají se sušením některé kombinované pračky větší problémy než s praním.


Pripravili sme pre vás sprievodcu správneho výberu práčky so sušičkou tak, aby vás žiadny parameter neprekvapil, a vy ste stopercentne vedeli, čo kupujete. V článku tiež nájdete recenzie práčok so sušičkou , ktoré sme pre vás dôkladne vybrali. Vybrané práčky so sušičkou prešli testami samotnými spotrebiteľmi a. Práčka so sušičkou s veľkou kapacitou až kg pre pranie, no iba kg pre sušenie.


Program nastaví automaticky podľa hmotnosti bielizne. Bubon je vybavený rozšírenými možnosťami pohybu pre účinnejšie vyčistenie bielizne (funkcia 6motion). Tú môžete pridať aj počas prania.

Má to ovšem jednu podstatnou výhodu: proces praní a sušení není přerušen. Ušetříte tak čas, který můžete využít pro příjemnější věci – vaše pračka se sušičkou se postará o zbytek. Pokud máte menší koupelnu a počítáte každý centimetr, bude pro vás ideálním řešením úzká pračka se sušičkou s hloubkou do cm.


Svou kapacitou bohatě stačí do domácností s menším objemem prádla a navíc spotřebuje méně vody a elektrické energie, než kdybys vlastnili standardní pračku se sušičkou. LG pračky se sušičkou představují optimální řešení všude tam, kam se nevejdou samostatná pračka a sušička. Kvalitně vyperete stejné množství prádla jako v samostatné pračce a zároveň se nemusíte starat o odvod par, který vyžadují samostatné sušičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky