středa 6. března 2019

Skandinávské nože

Hledáte nůž s pevnou čepelí? Od finský nožů Puukko po skotské nože , od EDC nožů po lovecké a taktické nože , jednoduše si vyberte kategorii a najdete, co potřebujete. Nože můžete také nakupovat podle svých oblíbených výrobců nožů, jako jsou Böker, Fox Cutlery, Cold Steel, Fällkniven a mnoho dalších.


Skandinávské nože znamenají návrat ke kořenům. Při výrobě se klade důraz na použití přírodních materiálů.

Předností skandinávských nožů je vysoká pevnost čepeli a velmi pěkně zpracovaná dřevěná rukojeť nože. Chcete si pořídit nový nůž. Pokuste se myslet nejen na nůž ,ale i na ostatní vybavení. Finské nože jsou po desetiletí testovány myslivci a lovci. Výsledkem jsou univerzální lovecké nože , respektující tradici a design severský zemí.


Drsné podmínky polárních oblastí vyžadovali nekompromisní nástroje a zbraně. Univerzální nože zavírací.

Záchranné nože zavírací. Nakupování podle značky. Tactical AR Zlatoust Ahti Aiorosu Aitor Akeron Al Mar Alliance Desig.


Kuchyňské nože , stojany na nože a vše pro krájení v kuchyni. Vybírejte pečlivě z nabídky nožů z mnoha e-shopů podle ceny,kvality a parametrů. Nejdůležitější částí nože je bezesporu čepel. U nožů se můžeme setkat buď s pevnou, nebo skládanou čepelí.


Prodejna a výdejní místo: Objednávky připravujeme ihned po objednání nebo po příjetí platby na náš bankovní účet (v případě platby předem). Přepravní služba Zboží expedujeme jednou denně v pracovní dny. Casström švédské nože z Laponska. Nerezová (a delší) varianta známého nože. Každý nůž Ahti je prvotřídní nástroj vhodný pro běžné použití do přírody, pro myslivce nebo na vyřezávání do dřeva.


Pro zobrazení více produktů odeberte některý z filtrů. Zde je příklad jak zadní kování využil jeden z našich zákazníků , a na přání kamaráda mu z něho udělal přívěšek na krk. V sekci Designové nože , bych Vám rád představil osvědčené typy loveckých, rybářských a tábornických nožů.

Pod jednotlivými řadami najdete různé kombinace materiálů a provedení, přizpůsobených k co nejlepší užitnosti v praxi, estetickému cítění každého jednotlivce a jsou tak v podstatě jen v mezích proveditelnosti a fantazie zákazníka. Zboží máme skladem a garantujeme rychlé dodání. Věrnostní slevy až do. Nože Polar jsou tradiční skandinávské nože vyráběny ve Finsku. Tradiční puukko je všestranný nůž vhodný pro běžné použití do přírody, pro myslivce nebo na vyřezávání do dřeva.


V poslední době je také oblíbená kombinace nože a firesteelu za cenu kolem dvou tisíc. Jinak Helle, Brusletto a Karesuando dodávaj i sety, které si člověk. Outdoorové potřeby - nepostradatelná výbava při kempování, na táboře, na vodě, v horách a všeobecně v přírodě.


Vysoce kvalitní ruční nástroje a nářadí pro umělecké řemeslníky. Sortiment zahrnuje dláta a řezbářské nástroje, pily, hoblíky, nože , brusné nástroje atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky