úterý 19. března 2019

Tv sencor nejde zapnout

Sám teď zápasím s CHanghongem plasma palců, zapíná kdy se zlíbí, někdy za 5-min. Příčinou je vadná Flash paměť. Flash pamět na řídící desce televize. Televize bez zadního krytu.


Výměna zo nový naprogramovaný obvod.

Po výměně obvodu bude televize opět plně funkční. Na stul jako kontrolní monitor,by se hodila. TV nejde zapnout zdroj jede 12V 5V,při zapnutí do sítě se ztratí napájení klávesnice 3V,asi je vypnutá v menu. Po zapnutí TV se objeví logo Sencor ,zapne podsvit,následně zesílí jas a vypne. Domnívám se,že by mohla být vadná paměť.


Prosím o info,zda je osazen v tomto typu odpor R5a jestli ano-jaká je jeho hodnota? Je mezi pinem paměti 25Q64FVSIG a zemí(pin4). Vyletoval jsem paměť a teď nevím,zda tam byl nebo ne.

Titulek: televize nejde zapnout svítí jenom logo. LG smart led 3D a nejde mě zapnout pouze se rosvítí to dole logo. Koupím LCD TV (plazma ne) na náhradní díly.


LCD: Samsung LE32A336J1D - nejde zapnout Nejste přihlášený , před psaním příspěvků se přihlaste v pravém horním rohu. Prosím stává se mi, že mi nejde zapnout televize ani ovladačem ani knoflíkem. Musím ji vytáhnout ze sítě a třeba po půl hodině se zapne. Není to po každé, ale z při každém zapínání.


Hlavně přes noc skoro nikdy druhý. Auto-moto osobní automobily motocykly náhradní díly pneumatiky, kola Inzerce nemovitostí byty rodinné domy pozemky, zahrady chaty. SENCOR je značka spotřební elektroniky. Vznikla koncem šedesátých let v Japonsku a postupně si získala prestižní postavení především v oblasti audio techniky.


Z ničeho nic šla zapnout pouze když v místnosti bylo 22°C. Tak se chová pořá ale již je bez obrazu. Je to starší typ, koupit novou. Samsung SmartTV nabízí krom sledování televizních pořadů i něco navíc, např.


Samsung LE40M71B, jde zapnout , rozsypaný obraz, panel nepoškrábaný, bez nohy a DO.

LG 32LB1R, nejde spustit, pouze svítí červeně dioda. Panel neprasklý, nepoškrábaný, bez nohy a DO. Philips LC320W0 nejde. Co mám dělat, když nejde zvuk?


Nejprve se podívejte, zda nemáte vypnutý zvuk na své televizi, nebo zda není vypnutý reproduktor , pokud ho používáte. Když bude poté problém přetrvávat, dále zkuste na pět minut nejprve vypnout a poté zapnout přívodní zařízení, tedy router nebo ONT. Poradna vyřeší vaše problémy z oblasti počítačů a jiné digitální techniky.


Napište otázku, brzy na ni dostanete odpověď. Inzerát TV Sencor 24F01T na náhradní díly v okrese Hlavní město Praha, cena dohodou, od Freeeda na Sbazar. Popis: Prodám TV Sencor 24F01T na náhradní díly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky