pátek 22. března 2019

Nůž jako kreditka

Nůž, který vám bezvadně bude ležet v peněžence a vytáhnete ho až ve chvíli, kdy budete potřebovat. Kreditní nůž: Představujeme Vám novodobý nástroj do peněženky - Kreditní nůž. Hlavní výhodou tohoto nože je jeho velikost.


Během chvíle ho můžete složit do peněženky. Po prvním rozbalení ve videu, nůž půzsobil j. Skip navigation Sign in. This video is unavailable.


Kreditkový nůž ma unikátní konstrukci, takže se dá z ocelové čepele a plastového krytu složit plnohodnotný nůž. V rozloženém stavu nezabere víc místa než kreditka, ale když jej sestavíte, získáte nůž, který řeže stejně kvalitně, jako jakýkoli jeho větší a neskladnější bratříček. Nůž ve tvaru platební karty. Na první pohled by se mohlo zdát, že se jedná o kreditní kartu. To, co ale vytahujete z kapsy, není kreditka, ale kapesní nůž.


Vhodné pro každého, třeba i do lesa na houby. Vystavit v této kategorii. Aukro Sběratelství Vojenské Zbraně Chladné zbraně.


Potřebujete často něco přeříznout, rozříznout, naříznout, uříznout, přeřezat, nařezat? Skládací nůž velikosti karty do peněženky. Pořiďte si na první pohled klasickou kreditní kartu černé barvy. Doplněk, který se vejde do jakékoliv peněženky.


Malý jako kreditka Ve složeném stavu je nůž stejně velký jako kreditní karta. Vejde se proto do každé peněženky. Bezpečný Nemusíte se bát, že si peněženku proříznete.


Nůž obsahuje bezpečnostní pojistku, která zajistí ostří pomocí otočného uzávěru. Podobně, pokud ho rozložíte. Multifunkční kreditní karta: Kovová kreditní karta, která v sobě skrývá různé otvíráky, nůž či pravítko.


Nůž , který se poskládá z karty, která vypadá jako kreditní karta. Během pár vteřin získáte velice ostrý a praktický nůž do pěneženky. Výborný dárek pro každého může i ženu, hodí se úplně všude, do auta, kabelky, či batohu.


Stačí chvilka a kreditní nůž je složený. Card Sharp nůž nejen pro muže CardSharp. Nožík je velice lehký (14g), ostrý a prudce elegantní.


Ať už chcete otevřít obálku v kanceláři nebo si uříznout pořádný plátek salámu Vysočina na výletě, tenhle nůž Vám dobře poslouží při nejrůznějších příležitostech! Může se zdát, že je to pouze bežná kreditka , ale ve skutečnosti se dá přeměnit na výborný nůž. Nenechte se zmást tím, že velikostně to je pouhá kreditka , protože v Outdoor kreditce se skrývá otvírák konzerv, ostří nože, šroubovák, pravítko, otvírák na lahve, čtyři větší francouzské klíče, dva menší klíče, klíč na křídlové matky, pilka, nouzový kompas a jako třešnička na dortu - očko na zavěšení.


Každý správný muž, má mít u sebe nůž. Ale s touhle kartou bude každý muž obzlášť vždy připraven! Kovová kreditní karta může být leckdy velmi užitečná pro své multifunkční použití. NA Karta ( kreditka ) skládací nůž na přežití. Karta ( kreditka ) skládací nůž na přežití nůž ve tvaru kreditní karty,který se vejde do každé peněženky, kde jsou přihrádky pro kreditní karty během chvilky kartu přeměníte v ostrý nůž , jehož čepel je možné zajistit pojistkou Složení nože Odjistěte pojistku (otočením kolečka u čepele nože).


Narozdíl od jiných pomocníků, kteří mají pohyblivé části je Outdoorová kreditka naprosto neporuchová a také nerozbitná. A v neposlední řadě je také dost levná a přesto neurazí jako dárek. Funkce Otvírák na konzervy Klíč na křídlové matky Pilka malé klíče větší klíče Nouzový kompas Otvírák na lahve.


TOP NEJPOUŽÍVANĚJŠÍCH TAGŮ. Tento kompaktní nůž je možné složit do velikosti, která odpovídá běžné kreditní kartě. Nůž je vybaven pojistkou, která zabraňuje samovolnému otevření nože a poškození peněženky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky