středa 13. března 2019

Zapalovač plynového sporáku

Elektronický zapalovač pro všechny druhy plynových sporáků. Před prvním použitím sejměte kryt baterie a odstraňte transportní pojistku. Doporučujeme: ElektroOpravna.


Piezoelektrický zapalovač plynového sporáku Prof. Ve spodní části najdeme plnící ventil plynu, na horní straně regulaci intenzity plamene a dětskou pojistku. Výška zapalovače 25cm. Cena je uvedena za 1ks.


Zapalování - Katalog Zapalování. Na plynové sporáky a trouby dodáváme náhradní díly jako jsou sady či jednotlivé trysky hořáků, elektrody zapalování nebo piezoelektrické zapalovače. Plynový zapalovač pro krby a sporáky. Vhodné pro použití v kuchyni i mimo dům, pro venkovní grilování, krby a otevřená ohniště.


Nefunkční zapalování plynového sporáku. Kuchynský piezo zapaľovač na plynové sporáky , rúry. Ověřeno našimi zákazníky. Náhradní díly pro sporáky a vestavné trouby.


Byl a to moje první objednávka a určitě ne poslední. Výhody: Rychlost dodaní byla excelentní, hned po objednání ho připravily a odeslaly. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


K zapálení jakéhokoliv ohně, respektive plynového sporáku vám poslouží moderně vyhlížející zapalovač. Máme vestavěnou desku sporáku se čtyřmi plynovými pltýnkami, které jsou spouštěny jiskrou, která naskakuje při stisknutí knoflíku konkrétní plotýnky (pootočením pak pustím plyn). Vynikající pro zapalování plynových sporáků, trub, grilů, svící apod. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a kvalitního plastu, jako náplň používejte běžný plyn do zapalovačů.


Je samozřejmě ideální na podpálení plynového sporáku , ale díky dlouhé hlavici se hodí i na podpalování grilů, svíček pod fondue a dalších špatně přístupných míst. Pomocí dlouhé hlavice a plynového pohonu se zapalovačem dostanete opravdu všude a můžete. Moderní design Nerezový stojánek Vyroben z nerezavějící ocely Jednoduché doplňování plynu Regulace plamene. Mohl by tu někdo poradit kde hledat příčinu a chybu nefungujícího el.


Elektrický zapalovač je perfektní pomocník pro snadné zapálení plynových sporáků bez piezoelektrického zapalování. Baterie nejsou součástí výrobku. Pro snadnější vložení baterií doporučujeme demontovat zadní kryt zapalovače. EBRO bubnu pračky INDESIT.


Fagor EPF-GL elektroda zapa. Blokování zámek dveří FAGOR Met. Pro bližší informace o postupu reklamace klikněte na odkaz: Reklamace. Poslední prodané zboží.


Antibakteriální mýdlo s p. Myslím, že je to výrobek, který nezklame nikoho, kdo potřebuje zapalovač například v kotelně a podobně. Výborný je i při venkovním použití- zapalování svíček na hrobě a podobně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky