úterý 3. března 2020

Sifonové bombičky

Sifonové bombičky

Sifonové bombičky se primárně používají na výrobu perlivé sodové vody v sifonové láhvi. Tvar těla bombičky je již několik desetiletí neměnný a díky tomu lze použít bombičky jak v nových sifonových lahvích, které máme k dispozici pro prodej, tak i v lahvích starých, vyráběných v ČR i v zahraničí. CO sifonové a šlehačkové bombičky , sifonové a šlehačkové lahve a náhradní díly, bombičky pro výrobníky sody typu SodaStream, Limobar, AquaDream aj.


Sifonové bombičky

Bombičky sifonové (SIFOS) - výměna - náplň CO- ks. Naplnění krabičky tradičních výměnných sifonových bombiček. Reinitzova Chrast 5IČO 421920DIČ CZ421920reg. OR KS Hradec Králové, vl.


Jedná se o redukci, která vám umožní využít sifonové 8g CObombičky namísto jednorázových 12g. Pokud aktivně využíváte jednorázové 12g CObombičky naskýtá se vám možnost ušetřit. Doručujeme i o víkendu. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Sifonové bombičky

CO ks (na jedno použití) Užijte si více bublin s jednorázovými bombičkami iSi, které obsahují o téměř g plynu více než běžné sifonové bombičky , takže bude vaše sodovka ještě perlivější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky