pátek 20. března 2020

Zachranarsky nuz

Z nožů, které byly původně určené pro profesionální využití záchranných složek, se postupem času stali nepostradatelní pomocníci každého z nás. TOPEDC nožů podle noze- nuz. AKTUALIZOVANÝ SEZNAM SKLADOVÝCH POLOŽEK - KLIKNOUT ZDE ! Fiskars, Victorinox, Wenger, Mikov. Nabízime kuchyňské nože, kapesní nože, švýcarské nože, lovecké nože, nože victorinox a zavírací nože za.


Kapesní zavírací nůž s logem hasičů.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. PVD a druhá, zapuštěná čepel je vhodná pro řezání bezpečnostních pásů, oděvů či textilních pout.


Máte svého oblíbeného výrobce nožů? Jsme autorizovaní prodejci a výhradní dovozci světových značek nožů do České republiky. V nabídce naleznete originální zboží a můžete bezpečně nakupovat beze strachu z padělků.


Praktický zavírací nůž unikátního tvaru doplněný o řezač bezpečnostních pásů a rozbíječ skel. Velká rukojeť nože padne dobře do ruky a je opatřena kovovým klipem na opasek, který je částečně zapuštěný ve střence a nepřekáží tak pohodlnému úchopu.

Vzhledem k aktuální situaci nelze na naší provozovně nakupovat ani vyzvedávat objednávky. Pokud s námi potřebujete cokoliv řešit, zavolejte nám na tel. Rescue Linerlock EMT, délka v zavřeném stavu 12cm, čepel 8cm, assistované otvírání, ocel 44 částečně zubatá. Střenky z hliníkové slitiny, řezač pásů a hrot na rozbíjení skla.


Prodáváme nože, katany, manikůry a mnoho dalšího. Záchranářský nůž Walther Rescue ERK, černý Záchranářský nůž Walther Rescue ERK disponuje kombinovaným ostřím, hrotem na rozbíjení skla a řezákem bezpečnostních pásů. Model RT-I-TAC byl speciálně vyvinut pro záchranné týmy na základě legendárního nože Eickhorn LL80.


Mix Play all Mix - MATEJKA Co nosím v batohu 25l od SPM - What I carry in my backpack English subtitle - Duration: 13:08. Hledáte kvalitní ZáCHRANářSKé NOžE? Vybírejte z široké nabídky produktů, které se nachází v našem obchodě.


Do ruky dobře padnoucí nůž ESP plní běžnou funkci nože, ale nabízí i možnost dostat se například v případě autonehody do nebo z auta a přeříznout bezpečnostní pás. Joker Záchranářský nůž s pilkou černěný. Záchranářský nůž ESP s částečně vroubkovaným ostřím Nůž pro záchranáře, policisty, vojáky i na každodenní nošení jako součást EDC. Design nože má netradiční konstrukci a tvar. Poctivý kapesní nůž s klasickým otvíráním a záchranářskými funkcemi!


Nůž RUI RESCUE patří mezi vyhazovací nože. Jeho otevření lze provést pouhým tahem prstu a švihem zápěstí nebo klasickým otevřením. Nůž se vyrábí ve dvou verzích, s hladkým ostřím a částečně vroubkovaným ostřím.

Ostatní - Zachranarsky nuz bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Zavírací nůž z řady záchranářských EMS nožů je určen pro záchranáře, profesionální hasiče i policii.


Zavírací nůž pro řidiče je vybaven hrotem pro rozbití okna,štěrbinou s nožem pro přeříznutí bezpečnostních pásů. Nůž Ruike Trekker LDje profesionální multifunkční nůž, který je vybaven pro náročné prostředí a potřeby záchranářů. Hlavní čepel je vybavena pojistkou Liner Lock a lze ji otevřít jednou rukou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky