středa 11. března 2020

Stojánek na mycí prostředky

Umísťují se co nejblíže dřezu. Určeny jsou na saponáty, houbičky, hadříky a kartáče. Mohou se upevnit na dřez, na stěnu, na linku i stát volně v prostoru. Udržet pořádek kolem dřezu není zrovna snadné a houbičky a hadry často zůstávají pohozené na dně dřezu. Nehygienický způsob dovoluje množení bakterií, čemuž bychom se měli v kuchyni rozhodně vyhnout.


Stojánek na mycí prostředky

Elegantní řešení se stojánky Caddy jsou efektním řešením. Taky vás rozčiluje, když se vám mycí prostředky povalují okolo dřezu? A marně pátráte po vzhledném, praktickém a skladném stojánku, kam byste všechny potřebné pomocníky ukryli? Nádobka k uložení saponátu a kartáče - konzolka k zavěšení a sušení vlhkých utěrek - děrovaný odkapávač pro houbičku - velikost 21x13x15cm. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma stojánek na mycí prostředky.


Ušetříte tak čas i peníze. Praktický závěsný stojánek je uložený uvnitř prostoru dřezu a není tak narušen minimalistický vzhled kuchyňské linky. Voda odkapává dovnitř dřezu a náčiní i hadřík tak zůstávají déle suché a čisté.


Také vás rozčiluje, když se vám mycí prostředky povalují okolo dřezu? Máme pouze omezené množství. POZOR - přísavky přilnou jen ke hladkému neporéznímu povrchu.


Chcete vědět, zda je cena 5Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Integrovaná konzolka slouží k z. KITCHEN CRAFT Living Nostalgia - Dvojdílný kovový stojánek na mycí prostředky z retro kolekce Living Nostalgia. Horní miska s odtokovými otvory a spodní větší odkapávací miska. Materiál: kov, povrchová úprava práškovou barvou. Caddy Caddy je velkým pomocníkem pro správnou organizaci mycího prostoru u kuchyňského dřezu.


Hlavní odkladný prostor stojánku je určen k uložení saponátu a kartáče. Styl: Kategorie: Kuchyňské doplňky Dodání: do týdne. Byt, dům, zahrada, Dárky nejenom pro děti.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. S praktickým stojánkem přehledně uložíte mycí prostředky na nádobí. Joseph Joseph Caddy Tower. Pod odkapávačem je miska pro zachycení odkapané vody.


Caddy Sink Tidy stojánek má také integrovaný sušáček na zavěšení a sušení vlhké utěrky. Vše lze snadno umýt podle potřeby. Kč Skladem u dodavatele Kuchyňský stojánek JOSEPH JOSEPH SurfaceTM Sink Tidy.


Stojánek na mycí prostředky. Má integrovanou konzolku, která slouží k zavěšení a sušení vlhkých utěrek. Děrovaný odkapávač má plochu na odložení houbičky.


Veškerá odkapaná voda se kumuluje ve spodní misce. Aby bylo možné ji snadno vyčistit, lze. Výrobek lze mýt v myčce. Dodáváno v papírové dárkové krabici.


Když nevíte, kam co položit, pověste to. Na Biano pro vás máme víc než závěsných systémů do kuchyně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky