čtvrtek 12. března 2020

Vysavač solac

Vrecká sáčky do vysávačov. Jedno balenie obsahuje kusov papierových vreciek. Vysávač SOLAC , Porovnanie cien v slovenských internetových obchodoch.


Nájdite lacné internetové obchody, lacné fotoaparáty, lacné kamery, lacné gps navigácie, lacné televízory, mobilné telefóny lacno, domáce spotrebiče do kuchyne, počítače, lacné notebooky. Pravidelnému úklidu s vysavačem v ruce se čas od času nikdo z nás nevyhne. Vlastníte vysavač značky SOLAC ?

Máme pro vás náhradní sáčky do Vašeho vysavače, vyrobené z pětivrstvé netkané textilie, které absorbují prach lépe než standardní papírové sáčky. Vyberte si z pestré nabídky kategorie vysavače Solac. Zboží se zárukou, osobní odběr ZDARMA, zákazníků nás doporučuje.


Kartáč na čalounění, 2. Tyčový i ruční vysavač dva v jednom, který jednoduše vysaje podlahy, ale i prach z nábytku nebo sedačky v autě před domem. Tento náhradní díl se již nedodává. Sáčky pro vysavač Solac A 5od značky Vacs jsou kvalitnější alternativou běžných papírových sáčků, které se obvykle skládají z pouhých dvou vrstev s nižší filtrační schopností.


Tyto sáčky jsou plnohodnotnou alternativou k originálnímu výrobku.

Sáčky s takto jemnou filtrací nejsou vhodné pro vysávání popela. Jestli tam bude pasovat tak si ho objednám. Kvalitní sáčky do vysavače SOLAC EOLO A502. Oceníte kvalitu, skvělou cenu, rychlou expedici, skvělá zákaznická hodnocení a dopravu zdarma.


Vysoká filtrační schopnost účinně chrání vaše zdraví a. Hradec Králové, cena 500Kč, od Ivan. SOLAC Sáčky do vysavače SOLAC Eolo Power papírové 5ks. Jolly ETA- Sáčky do vysavače papírové 5ks Jolly ETAto je balení 5ks náhradních sáčků pro vysavač SOLAC - Eolo Power SOLAC a další z filtračního papíru, součástí balení je 1x vůně zdarma, a 1x mikrofiltr k nástřihu. Neznačkové, ale kvalitné vrecká do vysávača. Vôňa do vysávača ako darček pri odbere väčšieho balenia.


Poštovné zdarma pri odbere väčšie. Univerzální náhradní hubici pro vysavač vybírejte vždy podle průměru trubky. K většině vysavačů pro vás máme originální náhradní díly.


Prodáváme také malé hubice a mini hubice, případně speciální nástavce a kartáče. Prohlédněte si naši aktuální nabídku. Sací výkon závisí na několika parametrech, především však udává, jak kvalitně bude vysavač vysávat.


Pro vysavač se jedná o jeden z nejdůležitějších paramatrů.

Vysoký sací výkon poznáte podle vysávané plochy, konstrukce spotřebiče a typu hubice a kartáče. O hodnotě výkonu informuje energetický štítek. ETA Unibag do vysavače Solac maximalizuje dobu sacího výkonu a je maximálně odolný proti vlhkosti. Neprotrhne se ani vlivem nasátí ostřejších předmětů, protože speciální syntetický materiál je maximálně odolný vůči protržení.


VACS SOLAC MAT 50 ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky