pondělí 9. března 2020

Sifonová láhev

Je ideální nejen domů, ale i do. Existuje v podobě určené pro distribuci přednaplněných láhví spotřebitelům a nebo jako tzv. Sifonová láhev (lidově též sifon) je zařízení pro výrobu sodovky (vody obohacené oxidem uhličitým).


Vítejte v internetovém obchodě firmy SIFOS s. Naleznete zde kompletní sortiment produktů nabízených společností SIFOS. Tradiční záležitost - domácí sifonová láhev.

Moderní, nerezové provedení. Efekt při přípravě míchaných nápojů zaručen, domácí sodovka tak, jak má být. Originální držák bombičky (matice pro utahování) pro lahve z produkce firmy Kovočas.


Vhodné pro sifonovou opletenou skleněnou láhev a pro šlehačkovou hliníkovou láhev. ND těsnění hrdla, sifonová lahev , SIFONOVÉ LAHVE, NÁLEVKY. V případě přepravní společností GLS je sice dobírka možná, ale pro vaši bezpečnost doporučujeme využívat platby bankovním převodem, nebo kartou přímo na e-shopu. Sifonové a šlehačkové láhve, bombička sifon Kayser, bombička šlehačka, láhev stříbrná šlehačková, láhev 1l nr sifonová.


Ostatní - Sifonova lahev bazar.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Všechny informace o produktu Výrobník sody LISS Nerezová sifonová láhev SODA l, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze LISS Nerezová sifonová láhev SODA l. LISS Stoupací trubička, sifonová lahev SODA l, KOVOČAS 1l. Připravte si tradiční domácí sodovku v moderní nerezové sifonové lahvi. Sodovka nejlépe chutná vychlazená, uložením lahve do lednice dojde k ideálnímu prosycení vody oxidem uhličítým.


Ideální nejen domů, ale. Během okamžiku pomůže uhasit žízeň osvěžující šumivou sodovkou. Lze použít též k nástřiku. Je to takové moderní plýtvání s CO2.


Můžete to mít i měsíc na stole a sodovka je stále chutná bez pachutí a kvalitní až do samého vyčepování vodní náplně celé. Retro se vrací do módy Sifonová lahev iSi Classic o objemu litru je skvělým pomocníkem pro snadnou přípravu sodovky, ovocné šťávy, vinného střiku a dalších osvěžujících nápojů. OR KS Hradec Králové, vl.


Všichni známe sifony na vodu, které jsme dříve používali pro výrobu perlivých nápojů. Pokud již starý sifon nemáte, jednoduše si pořiďte nový a moderní výrobník sody. Výroba sody je hračka a výsledek vás ohromí.

NEREZOVÁ SIFONOVÁ LÁHEV ver_14_12_NÁVOD K POUŽITÍ A ÚDRŽBĚ Děkujeme za zakoupení sifonové láhve. Věříme, že Vám bude spolehlivým pomocníkem, který Vám připraví mnoho příjemných chvil s vlastnoručně připravenou sodovkou, limonádou, míchaným nápojem apod. Kč 20Kč včetně DPH. Hlava pro sifonovou lahev KOVOČAS - retro.


Máte doma nefunkční sifonovou lahev KOVOČAS a již nepomahá oprava, ani výměna těsnění ? Právě pro Vás jsme do nabídky připravili náhradní hlavu pro sifonovou lahev KOVOČAS - opletenou drátem. Kdy se lidé navštěvovali, chovali se k sobě ohleduplně, nikdo se necpal fastfoodem, reklama na produkty byla spíše k smíchu, uzeniny byly z masa a nejlepším dárkem od Ježíška nebyl. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky