středa 4. března 2020

Servis nivona

Autorizovaný servis kávovarů Nivona. Tomu odpovídá i servisní péče. Naši pracovníci se s Vámi telefonicky spojí a zajistí pro Vás. Máte otázky ku Vášmu prístroju?


Potrebujete pomoc pri ovládaní? Alebo máte technický problém? Kvalitnému prístroju zodpovedá aj kvalitný servis. Potřebujete pomoc s ovládáním? Nebo máte technický problém?


Kvalitnímu přístroji odpovídá i kvalitní servisní péče. Servisní tým zajistí vyzvednutí kávovaru přímo u Vás, jeho servis a návrat zpět k Vám. Naša firma je autorizovaný predajca espresso kávovarov zn.


Nivona NIMA 3- náhradní hadička na mléko. Pravidelně školení technici jsou připraveni přijet k Vám do kanceláře nebo domácnosti. Již deset let provozujeme specializovanou prodejnu s kávovary, kávou a vším, co je k přípravě dobré kávy potřeba. Vystaveno máme více než padesát typů kávovarů a šedesát druhů káv.


Naším cílem je každému poradit při koupi vhodného typu přístroje na přípravu tohoto oblíbeného nápoje. Jiný typ kávovaru se hodí do domácnosti, jiný do kanceláře a jiný do. Centrální dispečink pro servis chlazení LIEBHERR, LORD a objednávky náhradních dílů. Staráme se o vás od objednávky po celou životnost spotřebiče.


Servis nivona

Určenie ceny servisu aj pri tel. Už nemusíte nikam chodiť všetko vybavíte aj z pohodlia domova. Kladieme dôraz na kvalitný servis ako aj poradenstvo a všetku svoju energiu venujeme predaju týchto automatických kávovarov. Díky tomu svým zákazníkům zaručíme nejnižší ceny a nejrychlejší servis kávovaru. Zákazník si vždy stanový cenový.


NIVONA -domáce automatické kávovary, E-shop. Free Shipping Available. Nabízíme prodej, montáž a servis chladicí techniky, klimatizací, tepelných čerpadel.


Servis nivona

Dále provádíme servis kávovarů a elektrospotřebičů. Provádíme opravy a revize chladicích a mrazicích boxů, vitrín, chladičů kapalin, výrobníků ledu, odvlhčovačů apod. Tiež pre vás zabezpečíme zvoz kávovaru až k nám úplne zadarmo. Sme najväčší pozáručný servis na Slovensku s najlepšími službami pre zákazníka. Môžete k nám kávovar priniesť, alebo prídeme ku Vám.


Opravy kavovaru všech značek. Na četné žádosti uživatelů kávovarů Delonghi, kterým po zapnutí přístroje nedojde k automatickému proplachování a zobrazí se chybové hlášení příliš jemně na. Nabízené služby Zajišťujeme pro Vás profesionální servis značkových kávovarů NIVONA.


KV ELEKTROSERVIS - Zdeněk Chvátal Nám. Kávový servis pro firmy, kanceláře a domácnosti – za kg kávy automatické espresso za - měsíčně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky