úterý 10. března 2020

Tescoma betlém

Souprava vykrajovátek pro přípravu vánočního betlému z domácího perníku. Skvělá zábava pro celou rodinu při přípravě tradiční vánoční dekorace. Pak vás čeká další velká výzva – dát mu ten správný tvar.


Spoustu krásných motivů vám pomohou bez námahy vykouzlit vychytaná vykrajovátka či designová razítka DELÍCIA. Užijte si kreativní pečení s TESCOMOU. Společnost Tescoma každý rok na Vánoce nabízí své soupravy vykrajovátek.

Při pečení vánočního cukroví si můžeme s dětmi vyrobit perníkovou salaš nebo betlém. V katalogu internetového obchodu je možné zakoupit sady z kolekce Delícia. Letošní novinkou je balíček kovových vykrajovátek s postavičkami Mikuláše. TESCOMA Vykrajovací forma mřížková DELÍCIA pr.


Kč (s DPH) Vynikající pro snadné a rychlé vykrojení mřížky z těsta, opatřeno vyjímatelnou vložkou pro pohodlné přenesení a umístění mřížky na koláč. Vyrobeno z odolného plastu, myjte pod tekoucí vodou s přídavkem saponátu a nechejte oschnout. Obsahuje kovových vykrajovátek a stylové kulisy s pravou vánoční atmosférou.


Návod k sestavení a recept uvnitř balení.

Vykrajovátka po použití umyjte pod tekoucí vodou a osušte, nemyjte v myčce. Každý rok se snaží být hospodině jedinečné a chlubí se návštěvám novou vánoční výzdobou. Perníkový betlém Tescoma nejen ozdobí, ale i provoní celou vaši domácnost.


Nyní je tu perníkový betlém , který je originálním a praktickým společníkem po celou dobu vánočních svátků. A můžete si ho vyrobit úplně. Unikátní sady vykrajovátek, razítek na sušenky, tvořítek na vafle atd.


Sada nádobí s řadou revolučních řešení Nádobí ULTIMA je aktuálně nejdokonalejším nádobím z nerezavějící oceli na světě. Přináší totiž do kuchyní jedinečné vychytávky, mimořádnou kvalitu a originální design současně. Betlém k Vánocům patří. Zkuste si ho letos vyrobit sami – z domácího perníku. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Originální vykrajovátka na vánoční cukroví a perníčky včetně velkých souprav pro přípravu perníkového betlému, vánočních jesliček a adventních svícnů. Tescoma v kolekci Delícia nabízí soupravu vykrajovátek.


Patříte k těm, kteří mají rádi Vánoce se vším všudy? Inzerát Tescoma perníková salaš - betlém v okrese Vsetín, cena 150Kč, od Tomas Jurecka na Sbazar. Popis: NOVÁ NEPOUŽITÁ vykrajovátka na betlém.

Se šikovnou soupravou DELÍCIA to bude hračka, uvidíte! V čem je souprava vykrajovátek Perníkový b. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky