středa 4. března 2020

Stojan na sušení těstovin

Praktický stojánek slouží k sušení čerstvých domácích těstovin. Jednoduše jej složíte, pověsíte na něj vyrobené těstoviny a po usušení opět rozložíte. Sušák na těstoviny KitchenAid šetří prostor na pracovní desce a pomáhá rychlému a rovnoměrnému prosušení těstovin. Když už se pustíte do výroby domácích těstovin tak pořádně. Určitě budete potřebovat tento praktický dřevěný stojan který má ramen na které můžete vystavit vaše vyrobené těstoviny a nechat je hezky oschnout.


Rádi připravujete domácí těstoviny a chtěli byste si pořídit praktické příslušenství pro téměř profesionální výrobu? This video is unavailable. Pojme všechny výrobky, které každý den používáte pro krmení dítěte.


Navrženo pro hygienické sušení. Odnímatelný podnos na odkapávání. Porovnání cen stojan na suseni testovin, srovnání cen stojan na suseni testovin na portálu HLEDEJCENY.


Stojan na sušení těstovin

S těstovinami sušičky můžete vykouzlit velmi exkluzivní těstoviny. Imperia stojan na sušení těstovin. Těstoviny al dente, lahodný parmazán, gnocchi, co se rozplývají na jazyku. Také milujete italskou kuchyni?


Kitchen Craft připravil celou řádu italských kuchyňských pomocníků, se kterými si budete připadat jako šéfkuchař. A jestli si rádi děláte domácí těstoviny, pak oceníte tento šikovný i esteticky vyladěný stojan na sušení z akátového dřeva. Radi pripravujete domáce cestoviny a chceli by ste si zaobstarať praktické príslušenstvo na profesionálnu výrobu? Těstoviny připravené ve strojku lze ramenem snadno podebrat, pohodlně přenést a na stojanu usušit. Hůlku uloženou uvnitř středové tyče použijte k zachycení širokých či pološirokých nudlí hne jak vystupují ze strojku na krájení.


Stojan je otočný a má odnímatelných ramen. Pak dejte čerstvé těstoviny na držák usušit. Pak je tento dřevěný stojan na sušení. Dřevěný stojan na sušení čerstvě vyrobených domácích surovin tak, aby nedošlo k jejich slepení a aby proschly rovnoměrně ze všech stran. Praktická drobnost, kterou těžko nahradíte něčím jiným.


Zejména pokud máte strojek na těstoviny jako příslušenství ke kuchyňskému robotu, využijete 16x20cm, přes metry drátěného věšáku na jednom stojanu. Domácí těstoviny je potřeba po vyválení usušit. Po rozložení základny rozprostřete držáky do spirály, která bude mít až metry celkové délky na sušení (držáků po cm).


Balení obsahuje: hlavní stojan , ramen na sušení (délka cm), středovou tyčku (usnadňuje přenášení těstovin na sušeák přímo ze strojku). ZBOŽÍ LZE OBJEDNAT, ALE NEMUSÍ BÝT AKTUÁLNĚ SKLADEM. NA AKTUÁLNÍ DOSTUPNOSTI ZBOŽÍ SE PTEJTE NA PRODEJNĚ. Příslušenství k robotu KitchenAid a rozšiřujícím strojkům na výrobu těstovin - KPRA a KPEXTA.


V naší nabídce najdete také nejrůznější nástavce pro různé šířky těstovin a šikovným pomocníkem je také stojan na sušení těstovin či motorek ke strojku. Elektro, u kterého si můžete tento výrobek rovnou zakoupit za skvělou cenu 6Kč. Kam s právě vyrobenými čerstvými těstovinami? Nejvhodnější místo na sušení je stojánek. Tento dřevěný stojánek značky IMPERIA vás zaujme tím, jak je velice praktický!


Obsahuje i hůlku pro jejich zachytávání hned jak široké nudle vylezou ze strojku na krájení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky