úterý 10. března 2020

Stojan na cukroví tescoma

Servírování dortů a cukroví. Upéci a nazdobit narozeninový dort je umění. Pro drobné cukroví se vám pak jistě budou hodit nápadité etažérky.


Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Stojan na cukroví Tescoma.

Vyroben z prvotřídního porcelánu a odolného kovu, určen ke stylovému servírování cukrovinek, chuťovek, ovoce apod. Porcelánové talíře jsou vhodné do myčky nádobí, ostatní části v myčce nádobí nemyjte. V čem je stojan pro dekorování DELÍCIA výjimečný? Nejlepší dekorovací stojan na trhu nabízí maximální prostor pro vaše kreativní zdobení. Podložka z vysoce kvalitního silikonu zabrání sklouznutí dortu a je opatřena rastrem, jenž umožní přesné porcování.


Jaké má Dekorovací stojan DELÍCIA další výhody? Patrový stojan na cukroví v dřevěném provedení umožňuje servírovat sladkosti v dětském bistru stylově. Ideální doplněk k dřevěným zákuskům z kolekce dřevěných hraček Kids Concept Bistro (zákusky se prodávají samostatně).


Vychutnejte si sladkovodní a mořské ryby - dokonale propečené, ugrilované nebo vařené v páře.

Je vynikající pro přípravu pstruhů, makrel, pražem i větších sardinek apod. Vynikající pro stylové uložení papírových utěrek v rolích. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu.


Opatřeno pružinou, která přidržuje volný konec utěrky. V případě potřeby otřete vlhkou utěrkou a osušte, nemyjte v myčce. Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce.


Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Vynikajúci pre štýlové podávanie tort a múčnikov. Vyrobený z extra silnej lepenky odolnej voči mastnote a vlhkosti, podnos je opatrený obojstrannou potlačou.


Chcete vědět, zda je cena 6Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Každé jídlo si zaslouží hýčkání – ať jde o rychlou večeři či velkolepou recepci o mnoha chodech. TESCOMA nabízí elegantní i moderní servírovací nádobí, kvalitní nerezové příbory i spoustu nápaditých vychytávek, jež dodají vašemu stolování potřebný šmrnc. Tvořítko na cukroví je vynikající pro tvarování těsta na domácí cukroví , plnička pro snadnou přípravu domácích klobás.


Vyrobený z prvotriedneho žiaruvzdorného silikónu (220°C), vhodný do umývačky. Pasabahce TimeLife Tescoma Orion. Banquet 2-patrový stojan na cukroví Arlene čirý Hodnocení: 8. Kč Podnos nejen na cukroví se dvěma patry vyrobených ze skla v čirém provedení.


Elegantní servírování s etažérkou je velmi st.

Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Formičky na plněné cukroví TESCOMA DELÍCIA , vánoční tvary. This feature is not available right now. Please try again later.


Domácí těstoviny jsou prostě nejlepší! A pokud si doma připravujete špagety, tagliolini, fettuccine nebo nudle, tak zpozorněte. Môžete teda dať priestor svojej fantázii a originálne si.


Lisem na těsto vytvoříte máslové i sýrové sušenky hned různých tvarů. Můžete jej použít také ke zdobení a plnění šlehačkou, krémy nebo pomazánkami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky