čtvrtek 12. března 2020

Vidličky na fondue

Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli a mají dřevěnou rukojeť. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tato praktická sada vidliček na fondue vám zpříjemní hezké chvíle při společném stolování s přáteli či se svými nejbližšími.


Praktický a stylový doplněk pro váš stůl!

Fondue nejsou pouze jídlo. Běžně rozlišujeme tři základní druhy fondue – čokoládové, sýrové a masové. U nás si můžete objednat sety pro všechny tři typy. U všech typů je přibalena nádoba na sýr, omáčku nebo na čokoládu. Součástí jednotlivých setů je.


Podle typu si můžete doma připravit masové fondue , případně fondue z čokolády nebo sýrové fondue. Výrobním materiálem je převážně keramika, nerez a sklo. Sady na fondue pro každou příležitost.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!

Pro nadstandartně velké, nebo těžké zásilky je cena přepravy stanovena individuálně. Uvedené poštovné platí pro každých kusů zboží v objednávce. Zaslání na dobírku je možné pro maximálně kusů zboží v objednávce. Více o poštovném se dočtete na stránce častých dotazů. Sada na fondue obsahuje vidličky z nerez oceli s barevným plastovým zakončením.


Snáze tak rozpoznáte, komu patří která vidlička. TimeLife Set na fondue keramika součástí najde využití nejen při rodinných oslavách, ale i romantických večerech ve dvou. Konzumácia lahodného fondue s nimi. UPOZORNĚNÍ: udržujte mimo dosah dětí není vhodné do myčky nádobí není vhodné do mikrovlnné trouby To najsladšie pokušenie od čias, čo sú na svete maškrtníci.


Ohrievacia nádoba a odkladacia miska sú vyrobené z kvalitnej bielej keramiky. Napichují si na dlouhé dvojhroté vidličky veku, obalují ji v sýrové tavenině, počkají chvíli a potom vkládají do úst. K fondue se obvykle podává bílé víno, ale také čaj nebo káva. Nejen podle druhu použitého sýru, ale i podle dalších hlavních surovin pak jednotlivé fondue můžeme také pojmenovat.


Jednoduchý, ale zaujímavý vzhľad a praktická odkladacia miska na vidličky sú základné znaky tejto súp. Na namáčení můžete používat speciální fondue vidličky , které většinou bývají součástí fondue setu. Pokud jako já experimentujete na začátku s vlastním “fondovačem”, můžete použít i klasické vidličky , dezertní vidličky , špejle nebo bambusové špízové špejle , které se mně osobně osvědčily nejvíc a jsou dnes k dostání v běžných hypermarketech.


Küchenprofi je německá firma s dlouholetou tradicí. Výrobky této společnosti vám usnadní a zpříjemní každodenní vaření a vůbec nezáleží, jestli jsme profesionální kuchař nebo jen.

Keramický set na čokoládové fondue se stane vaším přítelem na rodinných oslavách, večírcích nebo při romantických večerech. Rozměry: 1x 1x 1cm. Vidličky na fondue - Küchenprofi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky