čtvrtek 19. března 2020

Topné těleso s termostatem

Jsou k dispozici v provedení pro připojení. Hlavice je dále opatřena bezpečnostním termostatem , připojovacím kabelem a stykačem, který umožňuje i ovládání prostřednictvím HDO a nadřazené regulace otopného systému. Rovnoměrné, spolehlivé rozvedení tepla je základem optimálního klimatu v akváriu.


Jsou nejlepším řešením při potřebě ohřevu většího množství vody. Kvalitu práce a spolehlivost.

Topení s termostatem akvárium topné těleso 100w. Těleso je zcela vodotěsné, přizpůsobené pro práci při úplném ponoření. Za toto topné těleso se nyní dodává těleso pod katalogovým číslem. Elektrické topné těleso 200W s designovým termostatem. Hranatý design vhodný pro všechny typy radiát.


Sapho KTX topná tyč s termostatem , s krytem pro kabel, 3W, Chrom. Topné komínkové těleso s polovodičovým topným elementem na DIN lištu.

Připojení pomocí svorkovnice. CSF 0-Polovodičové topné těleso s termostatem. Samoregulační vodotěsné ponorné topné těleso pro ohřev vody a jiných kapalin.


Skladem, ihned k odběru ks. Nejjednodušší způsob, jak vyřešit topení do koupelny, je pořídit si elektrický topný žebřík do koupelny. Takové topné těleso totiž v jedné sadě obsahuje jednak samotný topný žebřík, tak i topnou tyč. Není nutné tedy tento koupelnový radiátor zapojovat na ústřední topení, elektrický topný žebřík jednoduše.


Hlavní výhodou tohoto topného kabelu je bezpečné napájení 12V z baterie nebo napáječem ze sítě (není součástí balení). Integrovaný elektronický termostat automaticky spíná topné těleso při poklesu teploty v. Tepelné celky k použití ve veškerých bojlerech a zásobnících. Symetrické provedení umožňuje instalaci na levou i pravou stranu radiátoru. Dvoustupňová ochrana proti přehřátí.


Funkce proti zamrznutí tekutiny. Nízká spotřeba energie během provozu díky pokročilé elektronice. BACK – nebo automatickým vypnutím – funkce - 2h.

Sapho ONE D topná tyč s termostatem , 600W, chrom ONE-D-C-600. Topná tyč s termostatem 5W. Pro akvária o objemu 3- 4l. Profesionální celoponorná akvarijní topítka JK jsou vhodná pro sladk. Elektronická evidence tržeb je zde prováděna v BĚŽNÉM REŽIMU.


Topné tyče - síťové vidlice s termostatem. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. V tomto kompletu zajišťují vyhřívání dvě vodotěsné samolepící ohebné topné folie.


Plný topný výkon je 72W při napětí 12V. Kulatý design vhodný pro všechny typy radiátorů. Kompaktní topné těleso pro temperování skříní a rozváděčů s elektrickými a elektronickými součástkami proti tvorbě kondenzátu způsobujícímu následné funkční poruchy. Konstrukce tělesa podporuje přirozené proudění, jehož výsledkem je dostatečný proud teplého vzduchu.


Kryt z plastu je navržen tak, aby se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky