pondělí 30. března 2020

Tescoma kávovar paloma

Klasický kávovar vynikající pro přípravu tradiční kávy espresso. Vyrobeno ze zdravotně nezávadného hliníku vhodného pro styk s potravinami (EN 601), rukojeť ze žáruvzdorného plastu. Káva z kávovaru PALOMA je výrazná, silná a překvapující svou chutí a aromatem. Vyrobený zo zdravotne nezávadného hliníka vhodného pre styk s potravinami (EN 601), rukoväť zo žiaruvzdorného plastu. Hliníkové i nerezové moka konvičky.


Tescoma kávovar paloma

Méně je někdy více – pokud jste milovníky luxusní kávy, stačí mít doma vychytaný kávovar. To ale neznamená, že musí být neskladný a zabírat spoustu místa. Pro přípravu vynikající kávy není třeba pořizovat neskladné elektrické kávovary za desetitisíce korun.


Silnou a lahodnou kávu vám kdykoli uvaří kvalitní moka konvičky TESCOMA. Silnú a lahodnú kávu vám kedykoľvek uvaria kvalitné moka kanvičky TESCOMA. Klasické hliníkové telo kávovaru PALOMA aj luxusné nerezové telo MONTE CARLO, určené obzvlášť na indukčné sporáky, dokáže s kávou skutočné divy, ktoré ocenia občasní konzumenti aj zhýčkaní znalci!


Veškeré informace o produktu. Velikost kávovaru si zvolte podle počtu připravovaných šálků, k dispozici jsou objemy nebo šálků. Jaké mají kávovary PALOMA další výhody? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Tescoma PALOMA od 3Kč - Heureka.


Chcete doručit zboží do Česka? Obklopujete sa radi leskom, dokonalosťou a vôňou tej najlepšej kávy? Potom určite neodmietnete PALOMU. Na prípravu vynikajúcej kávy nie je treba zaobstarať si neskladné elektrické kávovary za stovky eur. Elegantní kávovar PALOMA ,vám kávu uvaří s takovou grácií,že nebudete chtít přestat.


Tescoma kávovar paloma

Ergonomická rukojeť ze žáruvzdorného plastu – nepálí. Kávovar na šálek espressa. Vyrobeno z prvotřídního hliníku určeného k použití při styku s potravinami (EN 601), ergonomická rukojeť ze žáruvzdorného plastu – nepálí, opatřeno silikonovým těsněním. Vhodný pre použitie na plynových.


Coffee maker PALOMA Colore, cup. New items in our range of products. V čem jsou kávovary PALOMA výjimečné? Prohlédli jste si Kategorie. Klasický dizajn s drobnými nedostatkami Mokka konvička od známeho českého výrobcu kuchynského riadu a pomôcok, ktorý sa však v tomto prípade inšpiroval klasickým dizajnom talianskych konvičiek z 30.


Tescoma kávovar paloma

Má ergonomické úchyty ze žáruvzdorného plastu, které nepálí, a silikonové těsnění. Je vhodný na plynový a elektrický sporák a na sklokeramiku. Spodní nádoba obsahuje ventil na vypouštění páry v. V katalogu nemáme podrobnější informace o tescoma paloma. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky